İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ebru hâlâ çok çekici, o suratsız tavır ve ketum duruşu ne güzel.
Sevimli olmaya çalışan kadınlar bana sevimsiz geliyor.

Dondurmaya neden işkence yapıyosunuz yaaa. kaşıklayın gitsin kapınıda saklayın yaprak sarması koyup buzluğa atarsınız oh mis xd

Esraa patladınnn bummmmm

Sevimli olmaya çalışmıyor ki zaten sevimli, yaşı da küçük galiba
Değerlendirme dışı kaldı ya zati.

Sevimli olmaya çalışmıyor ki zaten sevimli, yaşı da küçük galiba
Değerlendirme dışı kaldı ya zati.
Senin yazdığın mesaja istinaden yazmadım ya :) ben Ebru üzerinden yaptığım yoruma istinaden "sevimlilik" konusundan bahsettim.

24 yaşında galibaaaaa.
Lütfen geçen haftaki kaptanlar seçilmesin yine hiçbiri iyi değildiii :s

Uğurun tabağı kötü zaten. Esra olabilirdi, o kadın çok yetenekli ama enerjisi negatif. Bu kez beklenmeyen biri olabilir.

Ayrıca ben böyle çoğunluk tarafından sevilmeyen kişilere sempati duyarım @Larien hanım. Ayyüce ve Duygu bunlara güzel örnek. Herkes sinsi ve yılan dedi daha yarışma yeni başlarken, açıkçası saf salak tipleri sevmiyorum.

Öngörü konusunda gayet iyiyim, sürpriz birisi alır dedim kaptanlık ve Celal aldı :)
Kırmızı takımın kaptanı Eray oldu. Celal pasif kalır muhtemelen, Eray bey çok bilmişlik yapar ve kaos çıkar. Keyifli bir hafta olacak bu kesin.

Berk favorim dedim çocuk ertesi gün elendi..bu nasıl bir şeydir yahu..

Tanya Eppru diyor ya koca Kıbrıslı : )

Barbaros da sinsi falan değil aslında gıcık ve taş..ak geçiyor sadece

Eray Barbaros’un multisiymiş zaten ahahaass
Olabilir bak bu dediğin, yalnız şöyle bir baktım ve forumu düşündüm gerçekten burası ilginç bir yer. Kadınlardan Duygu uyum sağlar gibi, başka ne erkek ne kadın bulamadım.
Bu forum çok tehlikeli şimdi düşündüm de :)

Ya forumda duygu olsa keşke güzel gözlerine gurban : )

Joker gülüşlü Duygu. Sinsi yılan. Tıss. Dudak dolgusunu dudağına değil de bıyığına yaptıran zilli. Defol burdan. Tşk

Geri