IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
gençler ilginiz varsa
yeni projelerin testnetlerine katılın

eee ne oldu şimdi, shiba falan vardı fişini çektiler mi bunların.

Teknik analizden sorumlu genel müdür olabilirim.

O kadar da mı kaldın? Ben kümülatif getirilerde % 400'ü yakaladığımı bilirim.

Düşük kaldıraç tek işlem aylık getiri değil bu işlem üstünden getiri oranı, tebrik ederim ben genelde spot al sat yapıyorum bu aralar vadeli de kendimi deniyorum.

Öncesi 30750 den short açıp 27600 lerde kapattigim da var. 30155 ten girip 28200 de var... Yuvarlaniyoruz

Düşük kaldıraç tek işlem aylık getiri değil bu işlem üstünden getiri oranı, tebrik ederim ben genelde spot al sat yapıyorum bu aralar vadeli de kendimi deniyorum.

Öncesi 30750 den short açıp 27600 lerde kapattigim da var. 30155 ten girip 28200 de var... Yuvarlaniyoruz
Yöntemin güzel. Short açman daha da bir güzel. Fiyatın sıkıştığı ve aşağı yönlü hareketin bağıra bağıra geldiği bugünlerde long açman intihar olurdu zaten.
BTC/USD önümüzdeki dönemde 11-12k fiyatı gördükten sonra ralliye başlatırlar. Lakin başlayacak bu ralli de 1.5 milyon dolara kadar gider.

Yöntemin güzel. Short açman daha da bir güzel. Fiyatın sıkıştığı ve aşağı yönlü hareketin bağıra bağıra geldiği bugünlerde long açman intihar olurdu zaten.
BTC/USD önümüzdeki dönemde 11-12k fiyatı gördükten sonra ralliye başlatırlar. Lakin başlayacak bu ralli de 1.5 milyon dolara kadar gider.

Bu sene piyasanın halı ortada ki Amerika da resesyon sinsi sinsi geliyorken kripto bir yere uçamaz. Günlük takılıyorum. Bir de bistte güzel bir düzeltme bekliyorum. Bist100 çok balon şu an için endeks olarak 3500 ler gelse tadından yenmez

Bu sene piyasanın halı ortada ki Amerika da resesyon sinsi sinsi geliyorken kripto bir yere uçamaz. Günlük takılıyorum. Bir de bistte güzel bir düzeltme bekliyorum. Bist100 çok balon şu an için endeks olarak 3500 ler gelse tadından yenmez
BIST zaten altcoin piyasasına döndü. Bu hükümet kalırsa gideceği hiçbir yer yok. Bu hükümet giderse 9000 seviyelerini bile bulur. Ama öncesinde 3500 seviyelerine çekerler. Tüm kademeleri temizlerler. Amerika'daki resesyona paralel, kriptoları umut olarak ortaya çıkaracaklar. Ama öncesinde de onda sağlam bir temizlik yapmaları lazım.

Kısacası şu ara döviz ve emtia dışında başka bir şey kazandırmaz.

pepeden sonra
meme token peşine düşmüşler

btc 20'nin altına inerse
altcoinlerin canı cıkacak
çok pis eziyor

Geri