Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Kaç sene acaba..Beklemedeyiz…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç sene acaba..Beklemedeyiz…
Umudu kaybetmek yok bekleriz :dKaç sene acaba..
Para lazım düğün yapcaz hemen toplasin..Umudu kaybetmek yok bekleriz :d
Aldığım bir bilgi Kasım ayını işaret ediyor amaa ytd …Para lazım düğün yapcaz hemen toplasin..
Ee iyi kasıma ne kaldı..Aldığım bir bilgi Kasım ayını işaret ediyor amaa ytd …
Düğün ne zaman Sade ?Ee iyi kasıma ne kaldı..
Seneye mayıs haziran gibi olur sanırım..Düğün ne zaman Sade ?
Daha varmış çıkar o zamana kadar üzülme senSeneye mayıs haziran gibi olur sanırım..
Elinde hangisi varDaha varmış çıkar o zamana kadar üzülme sen
Loopring bendekiElinde hangisi var
İlk senden duydummm..Loopring bendeki![]()
Aaa zamanın en oynak kağıdı idiİlk senden duydummm..
Istiridye.Kültür mü ?
İstiridye mi? Benim o askıda kaldı.
Pazarını bulabildin mi peki en önemli nokta o ?Istiridye.
Kukturr cok ugrastiriyor. Yapan arkadaslardan bilhiler dogrultusunda istiridye deniyorum.
Pazar konusunda da arkadaslarin yardimlari dogrultusunda ilerleyecez. Zaten eskisehirde pazar konusunda sorun yasanmiyor diyorlar cunku eskisehire disaridan geliyormus mantarlar. Burada yapan yok cok fazla.Pazarını bulabildin mi peki en önemli nokta o ?
Benim bağlantılar pek mantar pazarı konusunda işe yaramaz.Pazar konusunda da arkadaslarin yardimlari dogrultusunda ilerleyecez. Zaten eskisehirde pazar konusunda sorun yasanmiyor diyorlar cunku eskisehire disaridan geliyormus mantarlar. Burada yapan yok cok fazla.
Bakalim zaman gosterecek.
Olmadi sen bana baglanti kurarsin pazar konusunda .d .d
Karsiladigi kadar .d .d hemen yan cizme 3 kaat .dBenim bağlantılar pek mantar pazarı konusunda işe yaramaz.Umarım beklentini karşılar seni mutlu eder sonucu.