Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim arkadaşım Berkay ile bir akrabalığın mı var acaba ;dElimi attığım tüm coinler düşüyor.
hangileri döngüsel?Elimi attığım tüm coinler düşüyor.
2 ay önce 11.000 TL idi şimdi 33.000TL ;dbiri birine neden doge onerir abi.. aklim almiyor. 2 dolar bile olsa yine dogeye sempati duyamam. canim eth:3
bal olsaymis2 ay önce 11.000 TL idi şimdi 33.000TL ;d
En son el attığım CHZ, sabah 3,80'leri gördü. CAKE'ye girmiştim, o da ben aldığım anda düşüşe geçmişti. Daha bir sürü var, alıp sattığım.hangileri döngüsel?
uzun vade mi dusunuyorsunEn son el attığım CHZ, sabah 3,80'leri gördü. CAKE'ye girmiştim, o da ben aldığım anda düşüşe geçmişti. Daha bir sürü var, alıp sattığım.
Hala akıllanmadım.
hayır, hızlı bir şekilde al sat şeklinde gitmeyi düşünüyorum.uzun vade mi dusunuyorsun
Ben her zaman diyorum Cuma aksamina kadar yapabildiginiz kadar al sat yapip hafta sonu nakitte kalin diye. Cogu hafta sonu hepsi dususe geciyor. Hafta ici cogu toparlaniyor ama aradan siyrilip tavan yapan 2-3 coin oluyor. Onlari da bilmek hayli zor.Xlm sol gelecek vaad ediyor mu sizceee?
@ArifÇ. Kesin o..

Kahkaha attım djdjkske