İnanna
Altın Üye
Kurutuyorum sanırım sayın Ç ;&elini nereye atsan Klara hanımcım...![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kurutuyorum sanırım sayın Ç ;&elini nereye atsan Klara hanımcım...![]()
Kurutuyorum sanırım sayın Ç ;&
Veracım borsaya gireceksen pazartesi günü al canım sağlam düşüş olacak çünkü tam alma zamanıBana da anlat diyecektim tam , sanırım batmışsın güzel kadın .O
üzülerek takibinizdeyiz....Kurutuyorum sanırım sayın Ç ;&
Veracım borsaya gireceksen pazartesi günü al canım sağlam düşüş olacak çünkü tam alma zamanıBen biraz battı balık yan gider tarafındayım
![]()
Gel canım gel bir kahve içeriz en kötüEsnafım ben klara zaten batmışım salı günü 'nerede o klara 'diye getirtme beni foruma .P
Emri verdim Cardano (ADA) alabilirsiniz.
Bu konu üzerinde tartışmanıza gerek yok. Birbirinizi kırmayın.
Nitch takip ettiği kadarıyla coin önersinde bulunuyor, siz de nedenini merak ediyorsunuz doğal olarak ama, eğer ki coin borsasında geçmişiniz yok ise biraz açıklaması zor olabilir.
Örneğin ben, izleyerek takip ediyorum hareketlerini yatırımcıların youtube kanallarını takip ediyorum. Coinlerin hareketlerine göre tahmin üzerine gidiyoruz. Çünkü her şey mümkün, ben 2000$ yatırım yaptım çünkü gözlediğim kadarıyla artış olacağını düşündüm. Ama bu kelimelerle açıklamak için biraz zor bir konu.
lütfen siz de tartışmayın hiç gerek yok.
Kusura bakmayın ben sizi yanlış anlamışım demek ki. Elbette tartışmak isterseniz de tartışın. Elbette ki de soracaksınız.O zaman şunu ifade edersin, konu kapanır: "Birkaç kanal takip edip ona göre alıyorum."
"Analiz yapıyorum, inceliyorum, "bana göre" tam zamanı..." gibi ifadeler kullanırsan sorarım. Neden sormayayım?
Tartışmak kötü bir şey değil. Rahat ol.
Sorgulamayı en iyi sen bilirsin.