- Web sitesi
- www.instagram.com
EtmeyenKim 1 Milyar usd kazanırsa yaparsa 1 milyon dolarını bu gruptaki üyelere pay edecek.![]()
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
EtmeyenKim 1 Milyar usd kazanırsa yaparsa 1 milyon dolarını bu gruptaki üyelere pay edecek.![]()
![]()
Mağlum kişi ile 2 hafta tatile gitsinEtmeyen![]()
adım attın mı sende:pAy hadi inşallah..
Evetadım attın mı sende:p
Şuanda %20 karım var dot'tan biraz daha izleyim satarımDota esas patlamayı yapmadı.O patlamayı bir yapsın şak şak şak para sayacağız.
Aldığımda 32.000dolardı şuanda 59.800 dolar bitcoin 2 ay içindeki değişim bu.warren buffet abimiz bitcoin i uzun vadeli yatirim icin önermiyor
Bitcoin ile zengin olup, forumda da zengin olmak isteyen olur belki diye, buradan öneride bulunuyoruz.Bitcoinle uğraşcak paranız var burada naposunuz , manyak mısınız .P
O kadar parası olan sabah akşam forumda napsın ya .OBitcoin ile zengin olup, forumda da zengin olmak isteyen olur belki diye, buradan öneride bulunuyoruz.
Forumda napılırsa onu yapıyoruz işte. Parası olan giremiyor mu buraya :p
elini nereye atsan Klara hanımcım...Bitcoinde ben zarardayım bu ara borsaya güveniyordum oda merkez bankası başkanın değişimiyle pazartesi büyük düşüşe geçecek.