Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Herkesin kiligina giren tanri mi olur. Bir de kugu yapmislar ne masum.Vücid tipi olarak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 97043
Kıza kıza bilgiler.
Kim çizdi? Da vinci.
Kim tamamladı? Öğrencisi Oreno.
Tablonun adı? Leda.
Leda kim? Aitolia Kralı'nın kızı.
Kuğu neyi tasvir eder? Zeus'u.
Arka plan neresi? Floransa.
Kadının duruşuna ne denir? Kontraposto.
Tmm bu kadar bilgi yeter.
Gadın didiğin böyle olur böyle olur böyle oluuur, Okanbiieey, yakşanlar...
Bu repliği sadece oldlar bilir...
Zeus çapkın ve ırz düşmanı bir Tanrı maalesef. Biz gelen bilgi böyle.Herkesin kiligina giren tanri mi olur. Bir de kugu yapmislar ne masum gibi..
Ideal kadin yoktur. Idealiniz vardir.
Neyse ki god of war'daZeus çapkın ve ırz düşmanı bir Tanrı maalesef. Biz gelen bilgi böyle.
Ha öyle mi? Ben GOW oynamadım pileysiteyşınım yok diye.Neyse ki god of war'da
kratos hakkindan gelip kalbimize su serpmiştir.
Sen exboxciydin dimi unuttum. Al bir tane ps ya seversin sen GOW ama 2018 oncesini oynayacaksin hardcore istiyorsan. 2018 GOW da tovbekar oluyor kratosHa öyle mi? Ben GOW oynamadım pileysiteyşınım yok diye.
Helal olsun Kratos a.
Göya iksbaks, oynadığım yok ki, duruyor öyle, zaman ayıramıyorum ama spesifik oyunları oynamaya çalışıyorum muhakkak.Sen exboxciydin dimi unuttum. Al bir tane ps ya seversin sen GOW ama 2018 oncesini oynayacaksin hardcore istiyorsan. 2018 GOW da tovbekar oluyor kratos
Fkfkdkdkd isminin baş harfi altın kolye takınca n’oluyo knkMaks 37 no ayak numarasi olsun
Dizkapaklari ayaklari guzel olsun
Ses tonu guzel olsun
Konusurken hal ve hareketleri guzel olsun nekadar tatli bi kiz dimi diyebileyim yani
Isminin bas harfi olan altin kolye takmamali.
Kehribar gòz renkli olmali
Pek begenemiom ben ya kisisel gorusum itici gelio diyebilirimFkfkdkdkd isminin baş harfi altın kolye takınca n’oluyo knk
Tmm kank dikkat edicem bende bundan sonra xd altın kolye varsa zengindir diye yazılıyorum ben gjdjdndPek begenemiom ben ya kisisel gorusum itici gelio diyebilirim
Altin deil zaten cogu ya o renk diye soluelim en iyisi jdjsjsjTmm kank dikkat edicem bende bundan sonra xd altın kolye varsa zengindir diye yazılıyorum ben gjdjdnd
Gmfmdmsm altınsa oluru var o renksse uzak durcam knk ben xdAltin deil zaten cogu ya o renk diye soluelim en iyisi jdjsjsj
Haydi rast gele .d jejejhdheGmfmdmsm altınsa oluru var o renksse uzak durcam knk ben xd