İdeal kadın

Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
Bu aslında çok başka bir konu başlığı ancak bir de sözlük içerisinde inceleyelim istedim. Size göre ideal kadın nasıl olmalıdır? Bu kavramı siz nasıl açıklarsınız ?

Direk güzellik, fizik, alım çalım vs. demek midir ideal kadın ? Eksiklerinizi tamamlamak için biçilmiş bir kaftan mıdır ? Nedir ?

Kafası çalışsın, ağzından salya saçarak bağıra çağıra konuşmasın benim için yeterli. İdeal kadın düşüncem budur.

Zeki, donanımlı, ayakları yere sağlam basan, kendi hayatının kontrolünü eline almış ve kimseye eyvallahı olmayan güçlü-kaliteli-asil kadınları ben ideal kadın kabul ediyorum Yazgıcığım.

Kendi yaşam alanına müdahale ettirmez, başkalarının yaşam alanına müdahale etmez ise işte o ideal kadındır.

Duygusal bağlamda ideal kadın tanımı yapılamaz, çünkü burada bize söz düşmüyor.
Onun haricinde genel bağlamda haya ve zekilik.. Daha fazla madde saymaya gerek duymuyorum.

Baloğlan güzel özetlemiş. skljsşj

Esmer olacak fit olacak

gara gasli gara gozlu olacak

Birde neyse taam o bana kalsin .p

İdeal boy.
İdeal kilo.
İdeal meme.

Nedir bu kadınların çektiği ya? Kime göre neye göre ideal babuş? Sçmlk.

Fiziksel olarak idealim de ruh sağlığım sıkıntı.
Delicesine iş koliğim.
E bu demek oluyor ki, ya beni kucakla ya başka kollara. Kdjfk

Ayak numarasi: max37
elleri ayaklari guzel parmaklarada dikkat ederim
sonracigima ayagi ve diz kapagi kusursuz olmali bir bütün olmalı normaldede bir bütün ama diz kapagindan ve ayak seklinden değişkenlik gosterebilior:/
ses tonu güzel olmalı kendine has gülüşü olmalı o gulerken şu cumleyi kurabileyim bir gülüşü var sanırsın cennetin fragmanı.
balık etli olsun
fizigide guzel olsun popo onemli bnm icin
tşk

Hem balık etli diyorsun, hem de fiziği güzel olsun diyorsun :) kekem balık etli birinin fiziğinin güzel olması, fizik kurallarına aykırı :)
Ama sen güzelden anlarsın babuş.. bu arada diz kapağı önemli, kırışık ve kararmamış olmalı.

Anladım nedemek istediğini ama ben asiri balık etli demek istemedim
images (2).jpeg
soldaki gayet iyi fizik sagdaki fizigi sevmiyorum

''Seni seviyorum'' diyen değil, o cümleyi kurmadan yaşatabilendir.

Geri