İçmedeyiz İrc

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Orası ilk göz ağrımız bizim unutursak kalbimiz kurusun..

Ve evet rakıdan sonra bira adamıyız..

Hep secimden once yazdik umutlu guzel gunlerde, mutsuz kentlere mutlu yagmurlar yagarken.
Sonra ardindan "Bu da mi gol degil" dolulari yagdi. Olmadi basaramadik!
Secim travmasi ile major depresyon yasadik, umutlarimizla birlikte topikcigimizi de terk etmisiz gibi oldu.
"Ne kadar cok benziyoruz Turkiye'ye Ahmet abi" diyen Edip Cansever huzur icinde yat!

Hakikaten oyle olmus olabilir ya da ben uyumaliyim artik.

83f159a52beaa3f3aeb7fb00e4355c30.jpg

Hep secimden once yazdik umutlu guzel gunlerde, mutsuz kentlere mutlu yagmurlar yagarken.
Sonra ardindan "Bu da mi gol degil" dolulari yagdi. Olmadi basaramadik!
Secim travmasi ile major depresyon yasadik, umutlarimizla birlikte topikcigimizi de terk etmisiz gibi oldu.
"Ne kadar cok benziyoruz Turkiye'ye Ahmet abi" diyen Edip Cansever huzur icinde yat!

Hakikaten oyle olmus olabilir ya da ben uyumaliyim artik.

Kendini kötü hissettiğinde İnce'nin instagram sayfasını aç..

Umutsuz olmak yok bu devran dönecek elbet..

En azından uyanan çoğunluktansın iyi uykular efendim..

Cumartesi günü yahudilerin kutsal günü. Pazar günü hıristiyanların kutsal günü. Sizinkisi pazartesi yada salı olsun. Böyle günler çakışıyor.

ben hiş içmiyorum cumartesileri. cuma içip cumartesi akşamdan kalma olup günümü rezil etmeyi severim ben.

Cumartesi içme gecesi miymiş?
İlk kez duyuyorum.

Ben geceyi daha kutsayamadım. Çayla eşlik edeyim şuan.

Cumartesi içme gecesi miymiş?
İlk kez duyuyorum.

"if you don't drink on Saturday night. You got nothing to talk to Jesus about Sunday morning"
Yani "eger Cumartesi gecesi icmezseniz, Pazar sabahi Isa'ya anlatabilcek hicbir seyiniz olmaz."
Evrensel literaturde dahi Cumartesi gecesi "kutsal gunah gecesi"dir.
Ve alkol alanlar icin kayitsiz sartsiz dokulmazligi vardir. Bu da evrensel bir yasadir.
Forumda kup gibi icen tek cins-i latif olarak kendimi cok cins hissediyorum.
Tekeli erkeklerin tekeline birakip utanc icinde basliktan uzaklasiyorum.

bugünü de kutsal yaptım
hadi iyisiniz
bol bol sevişin

Cins-i latif ha? Bu kelimeyi bir cümle içerisinde kullanan birine rast gelmeyeli 6 sene olmuştur.

İyi iyi.

Bira efes'in kapaginin altinda bile degildir. Sarisin kopuklu "turborg"dur "gold"dur.

Biraları ötekileştireni sevmem. Efes eğ laf eden halama laf etmiş sayılır. Fekat benim halam yok.

Geri