İçmedeyiz İrc

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bugüne kadar bu konu nasıl açılmamış. Pü. %52 mi lan bura? Niye açmıyorsunuz?

Hepiniz içeceksiniz.

Bebeğim.

d09042b84749822b222b5356c253abe3.jpg

Sus lan Verner Hoşsikneyşnayn. Adını da söyleyemiyorum aldığı nike bak.

Umarım çocun buna benzer:
59bb8c7d426927aeed56e06dd5980e71.jpg

Tövbe de lan. Benim bıyığım çıkmıyor daha. Çocuğum bıyıklı doğarsa kendimi keserim.

Bizim boyle bir konumuz vardi "Mubarek Cumartesi" sebt gununde icenler olaraktan.
Olsun her cumartesi nasilsa kutsaniyor.

Climax reis gitmeden açmıştı orada kadehleri kaldırıyoruz burada da kaldırırız sorun yok..

Climax reis gitmeden açmıştı orada kadehleri kaldırıyoruz burada da kaldırırız sorun yok..

Ciks! Burasi daha cok "birahane" gibi, orasi ise gediklilerin gidip demlendikleri bir "meyhane" gibiydi.
çiş ve bira adami degiliz! sirf bu yuzden o alaturka mubarek "meyhane"yi tercih etsem bile
alternatif mekan her zaman iyidir.

Hic oyle bir kural yok ne demis bir bar filozofu "Ayik gezemeyecek kadar durustum"de
O salgam mi ? Salgamin raki ile birlikte icilmesinin yuzuncu yilini kutlayan birilerini tanimistim.
Ne mubarek insanlardi.

Salgam a dostlar. Adanalıyız, her rakı masasında şalgam olur. İçmeyeni dövüyorlar.

Hayret.Burada hic bir yeriniz agrimiyor Mastor bey.p

Forumun hamurundaki "alkol" oraninin yukselmesi acisindan desteklenmesi gereken
nur topu gibi bir topikimiz daha olmus oldu.

Unutmadan: Sarhos gecelerin sabahinda icilen "alka seltzer"gece yatmadan once alinirsa cok daha iyi netice verir. Yarasin!

Ciks! Burasi daha cok "birahane" gibi, orasi ise gediklilerin gidip demlendikleri bir "meyhane" gibiydi.
çiş ve bira adami degiliz! sirf bu yuzden o alaturka mubarek "meyhane"yi tercih etsem bile
alternatif mekan her zaman iyidir.

Orası ilk göz ağrımız bizim unutursak kalbimiz kurusun..

Ve evet rakıdan sonra bira adamıyız..

Geri