Sözlük İçki içip Sarhoş olmayan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
öyle bişi yok
sarhoş olmak için içiyosun zaten
yalan söylüyodur
Taşımak lazım
g.tünle içersen sarhoş değil rezil olursun xd
Biliyorum :D

ortamlarda sarhoş olamıyorum dersiniz kim bilecek. birkaç yuvarlamayla olacak iş değil bu. ciddi anlamda içip sarhoş olamayanlar var. kilolu bir arkadaşım var. ayda bir bize geldiğinde poşet poşet alkolle gelir. kilodan mı nedir bilemiyorum bünyesi aşırı sağlam. defalarca şahit oldum. alkol oranı yüksek ona yakın bira içip üzerine vodka, rakı... içiyor. yeri geliyor bunları karıştırıp kokteyl yapıp öyle içiyor. sarhoş olamıyorum diyor, olamıyor da cidden. çok ilginç bir durum.

ortamlarda sarhoş olamıyorum dersiniz kim bilecek. birkaç yuvarlamayla olacak iş değil bu. ciddi anlamda içip sarhoş olamayanlar var. kilolu bir arkadaşım var. ayda bir bize geldiğinde poşet poşet alkolle gelir. kilodan mı nedir bilemiyorum bünyesi aşırı sağlam. defalarca şahit oldum. alkol oranı yüksek ona yakın bira içip üzerine vodka, rakı.. eline ne geçtiyse içtiğini de biliyorum. yeri geliyor bunları karıştırıp kokteyl yapıp öyle içiyor. sarhoş olamıyorum diyor, olamıyor da cidden. çok ilginç bir durum.
Belli etmiyodur o xd ya da sen sarhoş olduğun için anlamıyosundur:D 3 kadeh sağlam içsin bi baş döner

Belli etmiyodur o xd ya da sen sarhoş olduğun için anlamıyosundur:D 3 kadeh sağlam içsin bi baş döner
benim alkolle aram yok. iki bira içeyim giderim zaten. içmediğim günlerde de bu durumu gözledim. olmuyor adam. tabi sarhoşluk var sarhoşluk var. bu durumu atlamayalım. hafif sallanma durumu değil benim kastettiğim. o kadar içip kendini bilecek derecede olması, konuşmasının bozulmaması vs. bunlar.

O zaman alt yapısında başka maddeler vardır... incelenmesi lazım.........

BU YALANCILARA İNANMAYIN ARKADAŞLAR...

benim alkolle aram yok. iki bira içeyim giderim zaten. içmediğim günlerde de bu durumu gözledim. olmuyor adam. tabi sarhoşluk var sarhoşluk var. bu durumu atlamayalım. hafif sallanma durumu değil benim kastettiğim. o kadar içip kendini bilecek derecede olması, konuşmasının bozulmaması vs. bunlar.
Ay ne bilimmm sağlam içiyo demek ajsnxdj

Baska sey tesir ediyo sana

kuru için kafaya daha cabuk girer.

ben seninle güzel olurum
sana içki lazım olabilir

Geri