Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belli etmiyodur o xd ya da sen sarhoş olduğun için anlamıyosundurortamlarda sarhoş olamıyorum dersiniz kim bilecek. birkaç yuvarlamayla olacak iş değil bu. ciddi anlamda içip sarhoş olamayanlar var. kilolu bir arkadaşım var. ayda bir bize geldiğinde poşet poşet alkolle gelir. kilodan mı nedir bilemiyorum bünyesi aşırı sağlam. defalarca şahit oldum. alkol oranı yüksek ona yakın bira içip üzerine vodka, rakı.. eline ne geçtiyse içtiğini de biliyorum. yeri geliyor bunları karıştırıp kokteyl yapıp öyle içiyor. sarhoş olamıyorum diyor, olamıyor da cidden. çok ilginç bir durum.
benim alkolle aram yok. iki bira içeyim giderim zaten. içmediğim günlerde de bu durumu gözledim. olmuyor adam. tabi sarhoşluk var sarhoşluk var. bu durumu atlamayalım. hafif sallanma durumu değil benim kastettiğim. o kadar içip kendini bilecek derecede olması, konuşmasının bozulmaması vs. bunlar.Belli etmiyodur o xd ya da sen sarhoş olduğun için anlamıyosundur3 kadeh sağlam içsin bi baş döner
Ay ne bilimmm sağlam içiyo demek ajsnxdjbenim alkolle aram yok. iki bira içeyim giderim zaten. içmediğim günlerde de bu durumu gözledim. olmuyor adam. tabi sarhoşluk var sarhoşluk var. bu durumu atlamayalım. hafif sallanma durumu değil benim kastettiğim. o kadar içip kendini bilecek derecede olması, konuşmasının bozulmaması vs. bunlar.
Gene aklından ne geçiyor senin sürmkooBaska sey tesir ediyo sana
Ne gecsinGene aklından ne geçiyor senin sürmkoo
Sen mi ödüyosun?Bak şura yakınsa sana uğra selamımı söyle yemeğini ye ardına bakmadan git
Ekli dosyayı görüntüle 53614
Ayıpsın çok güzel yemekleri var Türkiye’yi aratmaz balık filan ye kanlan canlan biraz D:Sen mi ödüyosun?
Olur.Ayıpsın çok güzel yemekleri var Türkiye’yi aratmaz balık filan ye kanlan canlan biraz D: