Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi sana sinir oldum engelledim sende beni göremeyeceksin hahahaEngelleme oranı istatistiğini de bir müddet sonra paylaşacağım.
İddia ediyorum ; Engelleme sayılarında düşüş yaşanacak. Bu vesile ile samimi engellemeler kalacak sadece geriye. Yalandan “o bende engelli yhaaa” lar azalacak.
Engellediğimiz kişi bizi göremiyor mu..şimdi sana sinir oldum engelledim sende beni göremeyeceksin hahaha
kimse kimseyi engelleyemeyecek bende bu görüşteyim![]()
Engellediğimiz kişi bizi göremiyor mu..
Yoksa biz mi sadece onu göremiyoruz..
ben seni engellersem sende beni göremiyorsunEngellediğimiz kişi bizi göremiyor mu..
Yoksa biz mi sadece onu göremiyoruz..
Seni gördüğüme göre engellememişsin beni.. :dddkabre koymuş gibi düşün.. sıfır iletişim :d
çok dertliydik bu konuda.
benim göremediğim kişiler de beni engellemiştir o zaman, doğru mu?ben seni engellersem sende beni göremiyorsunkarşılıklı
ben engellemiştim....Benim nick muaf şimdi naparsanız yapınbeni engelleyebilene 1 tam altın :p
o sayılmazben engellemiştim....
ss var.
otomatikmen evet.benim göremediğim kişiler de beni engellemiştir o zaman, doğru mu?