Anu
Üye
- Web sitesi
- fikrielmas.com.tr
Forum Beşiktaş’a dönüş her yer siyah beyaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok şey kaçırdın hahaForum Beşiktaş’a dönüş her yer siyah beyaz
Afsfs 1ara ben de her gelene benimki olabilir (mi) diyerek bakiniyordum sonra saldim... bana soylemeden geldiyse/gelmisse artik o onun derdi/sorunu... benlik mevzu yok..adsfsEşim bir şey sorduğunda enerjim düşükse forumsal nette gülerek yazıyorsun diye laf sokmaya başladı 😂😂
@Lefty kuzum onu gördüğün yerde banla nickini bende bilmiyorum arkamdan tin tin gelip izleyen yazmayan susan ne kadar adam varsa banla gitsin. Benimki sinsidir bir kelime yazmaz bak bu iyi ipıcu.
At banı gitsin 😂😂
mahşerde de mi?engellediğin üyeyi hiçbir şekilde göremeyeceksin...
Yok bu de orası olmasın lütfen "hesabımız kalsın mahşeree" kime diycez sonra dmahşerde de mi?
Hic!mahşerde de mi?
sübhanallah
Tabi biz arazide ter dökelim burda ohhÇok şey kaçırdın haha
Bana okuyorum ki deyip gülüyor ama uğraşmaz ona zamanı yok yine de işte içim bazen acaba diyor 😻😂Afsfs 1ara ben de her gelene benimki olabilir (mi) diyerek bakiniyordum sonra saldim... bana soylemeden geldiyse/gelmisse artik o onun derdi/sorunu... benlik mevzu yok..adsfs
Aman okuyorsa da okusunlar sakladigimiz 1sey yok nasilsa konum belli...AdsfsBana okuyorum ki deyip gülüyor ama uğraşmaz ona zamanı yok yine de işte içim bazen acaba diyor 😻😂
Aynen canım ben zaten okursa diye kendimi garantiye almaya 3 onu yazacaksam beş yazıyorum. Kocam da kocam diye diye 😂😂Aman okuyorsa da okusunlar sakladigimiz 1sey yok nasilsa konum belli...Adsfs
Ahaha kesinlikle. biz bilioz bu isi... adsfsfsfAynen canım ben zaten okursa diye kendimi garantiye almaya 3 onu yazacaksam beş yazıyorum. Kocam da kocam diye diye 😂😂
Aslında keşke okusa aşkı depreşecek çağlayan olacak🥰🥰😂 oku gir dersen de girmez bunlar öyle aksiler
Beni silmedin, lila yapmadın ondan. Âhım tuttuysa demek………….icini dök konusunu bir test edeyim bari .
bakalım neyi çözecek.
geceden beri içimde adını koyamadığım bir his dolaşıyor. ne dert diyebiliyorum, ne özlem, ne de başka bir şey. sadece var... hayrolsun bakalım.