Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
köklü çözüm ama dedigimm :dSabitlememek en kolayı ama olsun tamam böyle devam uğraşamam.mobil sürüm vs
Köklü çözüm sevmem perişanlık seviyorum ya kalkar ya da hep böyle konuşur dururum kalkana kadar 🙎köklü çözüm ama dedigimm :d
Köklü çözüm sevmem perişanlık seviyorum ya kalkar ya da hep böyle konuşur dururum kalkana kadar 🙎
Çok konuşmuyorum ben ya 🤣benim mod
![]()
Ay @RK ne ugrasicam, anlamaya bile calisamadim dedigini.. fakat tesekkür ederim admin hahah
Bi de becerememis kendini alintilamis😜

hemen karanfil.Diş ağrısı bir geliyiiii bir gidiyiiii.
Olmuyor Edri olmuyor. Zeytin karanfil kolonya olmuyor. Bunlar şimşek etkisi yapıyorrhemen karanfil.
iki dakika çiğne yeterli.
karanfilin etki etmemesi mümkün değil.Olmuyor Edri olmuyor. Zeytin karanfil kolonya olmuyor. Bunlar şimşek etkisi yapıyorr
Anormal biri olunca haliyle sağlık gidişatımda anormall Edri.karanfilin etki etmemesi mümkün değil.
benim her zaman kesmiştir.
Anormal biri olunca haliyle sağlık gidişatımda anormall Edri.
Kıyıda köşede zor günler için bir ilaç taşır insan. Nasıl arkadaşsın nasıııılllvalla diyecek bir şey bulamadım.
karanfilden başka da çözümüm yoktur.
ben sağlıklı yaşam falan bitkisel takviye dışında ilaç kullanmıyorum ki.Kıyıda köşede zor günler için bir ilaç taşır insan. Nasıl arkadaşsın nasıııılll