İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Anneyle kırgınlıkları halledememek zor. Çözdün hallettin sanip devam ediyorsun, en ufak bi sitemde, kırık dökük kiz cocugusun..
haklının hakkını vermekten kendi hakkına da giriyor musun acaba..
TAm yorum yapmaya hazirlaniyordum... ic dokmem gibi olacak, diye baslicaktim. Ve konu ismine bakim, dedim... evet, konu ismi de oyleymis zaten.

Annecigime olan kirginligim 34 yasina kadar devam etti. 33 Yasinda her seyi hallettik saniyordum ama oyle dusundugum gibi degilmis... 34. Yilimda baktim ki benim kizi olarak beklentim ile onun anne olarak beklentisi cok farkli, hani sadece anne/kiz olmamiz da degil insan olarak dusuncemiz de bakisimiz da cok farkli... bu sebepten ben biraktim her seyi. Ona olan kirginligimi sildim. Ben de 1anneyim. Yaklasimlarini dusuncelerini ne sebepten yapmis olabilir, kismini simdi kizi olarak daha iyi anlayabiliyorum. Oyle olmamasi gerekti, ama oyle oldu iste. Baska secenekler vardi secebilirdi ama yapmadi, o da oyle yani. Her seyi ile bana zarar gelmesin diye cirpinip durdu. Ve sonuc olarak annem o benim.

Yine de mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum, cunku dedigin gibi 1sitem ile kirilip dokuluyorum hala...
bu sebepten yazlari onun yanina gitme olayini ya da her hangi 1tatil zamaninda onun yaninda bulunma konusunda ayagimi 1az geride aldim istemeye istemeye. Cunku ben onu seviyorum. Hala bu gorunur/gorunmez seylerden dolayi onu da kendimi de incitmek istemiyorum zira bitmiyor, son bulmuyor hic... Kokusu/sesi/bakisi huzur. Iyi olsun, cok iyi olsun, baasina 1sey gelmesin, huzuru sagligi mutlulugu daim olsun, diyorum hep. (Amin)
Ama boyle yani...

Anne- kiz cocugu iliskisi 1az da boyle sanirim...
Ben oradaki kirik dokuk kiz cocuguna sarildim kocaman.
Iyi olmanizi dilerim cokca. Amin.

TAm yorum yapmaya hazirlaniyordum... ic dokmem gibi olacak, diye baslicaktim. Ve konu ismine bakim, dedim... evet, konu ismi de oyleymis zaten.

Annecigime olan kirginligim 34 yasina kadar devam etti. 33 Yasinda her seyi hallettik saniyordum ama oyle dusundugum gibi degilmis... 34. Yilimda baktim ki benim kizi olarak beklentim ile onun anne olarak beklentisi cok farkli, hani sadece anne/kiz olmamiz da degil insan olarak dusuncemiz de bakisimiz da cok farkli... bu sebepten ben biraktim her seyi. Ona olan kirginligimi sildim. Ben de 1anneyim. Yaklasimlarini dusuncelerini ne sebepten yapmis olabilir, kismini simdi kizi olarak daha iyi anlayabiliyorum. Oyle olmamasi gerekti, ama oyle oldu iste. Baska secenekler vardi secebilirdi ama yapmadi, o da oyle yani. Her seyi ile bana zarar gelmesin diye cirpinip durdu. Ve sonuc olarak annem o benim.

Yine de mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum, cunku dedigin gibi 1sitem ile kirilip dokuluyorum hala...
bu sebepten yazlari onun yanina gitme olayini ya da her hangi 1tatil zamaninda onun yaninda bulunma konusunda ayagimi 1az geride aldim istemeye istemeye. Cunku ben onu seviyorum. Hala bu gorunur/gorunmez seylerden dolayi onu da kendimi de incitmek istemiyorum zira bitmiyor, son bulmuyor hic... Kokusu/sesi/bakisi huzur. Iyi olsun, cok iyi olsun, baasina 1sey gelmesin, huzuru sagligi mutlulugu daim olsun, diyorum hep. (Amin)
Ama boyle yani...

Anne- kiz cocugu iliskisi 1az da boyle sanirim...
Ben oradaki kirik dokuk kiz cocuguna sarildim kocaman.
Iyi olmanizi dilerim cokca. Amin.

Anne olmakla kiz cocugu olmak, ayni bünyede ikisini birden olmaya calismak.. zor şeyler.
Bazen annenin de annesi gibi düşünmek gerekiyor. O zaman da ona kiyamiyorum. Bilmiyorum bin parcaya bölünüp sonra nasil toparlanilir. Ama herkes hakli. Herkesin de kalbi kırık..
Kırık kalplerimizi Allah onarsin, yaralarimizi O sarsin insallah 🤲🏼
😘

Sevdiğim bir aile hakkında,beni hiç ilgilendirmeyen bazı özel şeyler öğrenmek zorunda kaldım.Bulunduğum ortamdan çıkıp gitme imkanım da yoktu.O günden beri birkaç gündür kendimi toparlayamadım.Umarım uzun bir süre bu çiftle karşılaşmam.Aslında bunları buraya yazıyor olmam bile saçma.Yazıp yazıp sildim

Bundan sonra forumla alakalı olan şeylerı soran olursa ücret talep edeceğim.

Hersey paramı diye soranlara hastanede çay 35tl demem mi lazım.

@Kürt Kedisi

Cenaze evinden çıktım az önce
Ortalık yangın yeri
Benim de yüzüm kulağım başım

Zabah cinsiyet belli olcak inşallah ve ben kalp pırpırpır

Geri