Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nereye gidiyorsun tatilde ?Yaz geldi ve benim tatil planimi hava durumu sabote ediyor, huh.
Simdi soyle ki; havalar cok sicak olmadan, yagmura da yakalanmadan, kizim yanimdayken bi Kapadokya yapmak istedim.Nereye gidiyorsun tatilde ?
Kapadokya içinde en güzel zamanlar yağmur yok artık tam gezmelik günler. Bu hafta konserler var o yüzden kalabalık biraz.Simdi soyle ki; havalar cok sicak olmadan, yagmura da yakalanmadan, kizim yanimdayken bi Kapadokya yapmak istedim.
Ama havanin guzel oldugu ara okul fln oluyordu, okul olmadigi zaman da yagisli gunlere denk geldik hep. Simdi sicaklarin yukseldigi araliktayiz, o yuzden orayi eleme durumundayim... =/
Gerci Eylul ay'i icin uygunmus galiba ama boyle erteleye erteleye komple listeden kaldirilacak gibi duruyor...
Hangi aylar gelmek icin daha uygun olur, bilgisini en saglikli en temiz @Özlem 'den ogrenebilirim sanirim. 🫠
Yoksa deniz tatili rotam belli; Olympos/Adrasan 🏖 boyle dedim ama o da 1takim sebeplere takilip kalmaz insaallah amin. :d
Aranilan cevap geldi🤩 Tesekkur ederim. 🌸 O vakit bu hafta degil ama onumuzdeki hafta sonu icin plani hazirlatmaya koyulabilirim simdiden, sukur. 🌞Kapadokya içinde en güzel zamanlar yağmur yok artık tam gezmelik günler. Bu hafta konserler var o yüzden kalabalık biraz.
Rica ederimAranilan cevap geldi🤩 Tesekkur ederim. 🌸 O vakit bu hafta degil ama onumuzdeki hafta sonu icin plani hazirlatmaya koyulabilirim simdiden, sukur. 🌞