İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Anam bir gördüğünde orjin diğer gördüğünde botoks.Bu ney yaaa

Yaz geldi ve benim tatil planimi hava durumu sabote ediyor, huh.

beyaz ete operasyon yapmışlar
reis hangi biriyle uğraşsın ya

Zorla da iltifat edemem ya
iğreti duruyor bende, olmuyor.

Nereye gidiyorsun tatilde ?
Simdi soyle ki; havalar cok sicak olmadan, yagmura da yakalanmadan, kizim yanimdayken bi Kapadokya yapmak istedim.
Ama havanin guzel oldugu ara okul fln oluyordu, okul olmadigi zaman da yagisli gunlere denk geldik hep. Simdi sicaklarin yukseldigi araliktayiz, o yuzden orayi eleme durumundayim... =/
Gerci Eylul ay'i icin uygunmus galiba ama boyle erteleye erteleye komple listeden kaldirilacak gibi duruyor...
Hangi aylar gelmek icin daha uygun olur, bilgisini en saglikli en temiz @Özlem 'den ogrenebilirim sanirim. 🫠

Yoksa deniz tatili rotam belli; Olympos/Adrasan 🏖 boyle dedim ama o da 1takim sebeplere takilip kalmaz insaallah amin. :d

Simdi soyle ki; havalar cok sicak olmadan, yagmura da yakalanmadan, kizim yanimdayken bi Kapadokya yapmak istedim.
Ama havanin guzel oldugu ara okul fln oluyordu, okul olmadigi zaman da yagisli gunlere denk geldik hep. Simdi sicaklarin yukseldigi araliktayiz, o yuzden orayi eleme durumundayim... =/
Gerci Eylul ay'i icin uygunmus galiba ama boyle erteleye erteleye komple listeden kaldirilacak gibi duruyor...
Hangi aylar gelmek icin daha uygun olur, bilgisini en saglikli en temiz @Özlem 'den ogrenebilirim sanirim. 🫠

Yoksa deniz tatili rotam belli; Olympos/Adrasan 🏖 boyle dedim ama o da 1takim sebeplere takilip kalmaz insaallah amin. :d
Kapadokya içinde en güzel zamanlar yağmur yok artık tam gezmelik günler. Bu hafta konserler var o yüzden kalabalık biraz.

Kapadokya içinde en güzel zamanlar yağmur yok artık tam gezmelik günler. Bu hafta konserler var o yüzden kalabalık biraz.
Aranilan cevap geldi🤩 Tesekkur ederim. 🌸 O vakit bu hafta degil ama onumuzdeki hafta sonu icin plani hazirlatmaya koyulabilirim simdiden, sukur. 🌞

İnşeallah bugün itibari ile Batman defteri kapanıyor hayatımda. Petrolspor formamızı aldık, düzgünce geri dönmemek üzere vedalaşacağız bizniALLAH.

birer birer çözülüyor işler.

bugün birini daha hallettim.

Keşke zengin olsam.. yazlık kıyafet bakayım dedim ölüsü 20k
Gömleğe aşık oldum fiyatı 70 k bu ne be

Geri