İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Bugün rotayı biraz genişletip fazladan dolaşacağım. Temizlikle falan uğraşmayacağım hiç.
Hazırlık zamanıııı. : )))

Doğruyu söyleyin bu yağmurlar tohumlama yöntemi ile mi yağıyor.. gerçekleri duyacak kadar büyüdüm 🚬

Yine otelde çalışan başarılı bir şef işine veda etti.
Peki niye ? Sosyal medyada devam etmek için karar almış işte bu zehir insanlari mahvediyor maalesef.
Biraz zaman geçsin o otelde ki sade şefligini özleyecek..

Canım sıkıldıkça gözüme çarpan kullanmadığım eşyalarımı dolapta satmaya başladık parfümler, diecast arabalar, formalar , minyatür şişeler işin garibi çok kolay satılıyor hiçbir işime yaramıyordu

gecesi ayrı sabahı ayrı gürültülü buranın.
sabah gürültülerini daha çok seviyorum çünkü tamamı doğadan geliyor

Başka bir konu için yazlıktaki komşuyu aramam gerekti..
Konuşurken nerdesin abi dedim hayvanın yanına geldim dedi hayırdır demeden telefonu diğer komşu aldı bende ortak oldum size dedi..
Son dakika ve ısmarlama işleri sevmiyorum sorulmadan etmeden son gün ortak eklemek nedir ya..

Kusurlarımla barışığım.

Napiyim, ağlayayım mı? : ))

Biri var mesela. İmkanı olmasına rağmen devlet başkanlarıyla, zenginlerle, ağalarla, liderlerle falan vakit geçirmek yerine, fakirlerle, düşkünlerle, hastalarla, zayıflarla beraber geçmiş ömrü. Alay edenlere sırtını dönmüş, alay edilenlerle birlik olmuş. Kendi memleketinden kovulmuş, uzun yıllar gurbette yaşamak zorunda kalmış. Sonra memleketine geri dönüp oranın kağanı olmuş. Bütün kibir sahiplerinin etkisini yok etmiş.

Onun bıraktığı miras için alay edenlerle değil, sadece alay edilenlerle selamlaşmak bile benim için büyük bir şeref. Hep böyleydim, böyle olmaya da devam edeceğim. Büyük bir mutluluk.

Geri