koarilseva
Üye
ŞARZZZZZEngellendin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ŞARZZZZZEngellendin
Engelledim jxkxldkpdkşŞarz diyenle bir dakika bile konuşulmazzz
Döverim seni.ŞARZZZZZ
Döverim seni.
KSNDKNDLXMDLNSŞDMXŞ.DŞXÖXŞSÖŞXÇXŞSÖĞXÖSĞÖXŞXÖÖDMWÇMXLXÖDŞÖSŞXÖŞDŞÖSŞXÖŞXĞÖDŞWMSJMXLDMDÇMSŞXÖDĞMDŞSMİDÖŞXMSŞWNPDMXŞSÖŞSÖDŞSÖŞWÖWŞXMŞX
15 dakika uyu, geçer.Arkadaşlar üzerimde atamadığım bir yorgunluk var hep :s acaba neden? Havalardan mı ki..
Ayağın nasıl oldu ne dedi doktor.Bütün rahatsızlıklar üst üste geliyor.
Plantar fasiit şüphesi olduğunu söyledi. Jelgo, brufen retard ve fizik tedavi yazdı. Ayrıca jel tabanlığa geçtim. Ayağım eskiye nazaran çok daha iyi lakin sabahları şişlikler hala oluyor. Tedaviye devam.Ayağın nasıl oldu ne dedi doktor.
yumurta akını yünle yapıyorlar alçı niyetine ondan demiştirbenim de bileğim çatladı. catirtiyi duydum. alçıya aldilar. büyücü halam yumurta aki sür dedi. hiç öyle bilimsel şeyler yok yani.
Çok geçmiş olsun. Tedavi sonuç verir inşallah. Biraz zaman alıyor tam olarak geçmesi.Ödem oluşmuşsa normal şişliktePlantar fasiit şüphesi olduğunu söyledi. Jelgo, brufen retard ve fizik tedavi yazdı. Ayrıca jel tabanlığa geçtim. Ayağım eskiye nazaran çok daha iyi lakin sabahları şişlikler hala oluyor. Tedaviye devam.![]()
Benimde diz kapağım çıkmıştı sınıhcıya götürdüler insafsızca çektirdiler oysa ben o ağrıyı çekmeye razıydım hiç öyle doktora gidelim falan yok yani.benim de bileğim çatladı. catirtiyi duydum. alçıya aldilar. büyücü halam yumurta aki sür dedi. hiç öyle bilimsel şeyler yok yani.