İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
mesajdaki kibre bak. insan nasıl bu hale gelebilir. exit yazmış bi de .d

"sizi bana kafa tutacak kadar cesaretlendirmiş"

cidden üzücü ve çok ağır bi vaka. kendine o kadar inanmis ki. nefsin firavunlasmasi diye bi tabir duymuştum. bunu tarif ediyordu.

EXİT

İyi yakaladin ona güldüm karisamazsin

Akıl fikir versin diyeceğim de...
Vermemiş.
Vermeyince mabud, what can do Mahmud

ay çağırıp duruyolar gel gel diye....
kız benim sigara almaya gidecek halim bile yok....bitsin şu gün

85 senedir yazıyorum. İnsanoğlu kahpedir kahpe, güvenilmez en dost dediğine.

Yeni bir bildirim yayınlamışlar, götümle güldüm. E biz bunları hep söyledik.

Mal mısınız oğlum ne güveniyorsunuz Ayşe'ye Fatma'ya, haha, masamda tuzluk etmem buradaki kimseyi.

Kusura bakmayın.

Bildirim vermesin de ne yapsın. "Yönetim senin şahsi sorununu çözmek durumunda değil" demek zorunda bırakıyorlar.

Dedem vefat edince kanun gereği kardeş payı yapıldı. Allahım bu sene sınav senesi mi sitres senesi mi her şey üstüste geldi. Dedemin ölümü, dükkanlarımızın olduğu yere çevre düzenlemesi olcağından yıkım mı, şuvan oturduğumuz evden çıkıp bahçeli evimize temelli taşınmak mı.. hiçbir mal da mülkte gözüm yok. Az olsun helalinden olsun. Yinede şükür diyorum. Sabah uyanınca ayaklarım tutuyor mu, gözlerim görüyor mu, kulağım duyuyor mu diye şükür sebebimi düşünüyorum. Acayip bir tempo bizleri bekliyor. Tabak topla koliye koy, eşya topla, dolap sök ohoo vs. Allah yardımcımız olsun.

Çanakkale de bozuldu, sürekli olay çıkıyor. Sessiz, sakin, tam yaşlanılacak şehirdi...

Bence bütün dünya bozuldu şöyle bakarsaniz..

Konudan çıkıyorum EXİT

🤣

Geri