İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Neden öhhh :/ saçma bir şey mi dedim yoksa konulardan haberdar olmadığım için mi?
denk gelmemiş olabilirsin ama dün açılan konularda bahsi geçti. neler olduğuna dair hiçbir fikrin yoksa bile biraz bir şeyleri anlayabilirsin diye düşünüyorum. biraz bakınmanı öneririm.

Sanılanın aksine;kıskanılmak,çamur atılması veyahut iftira atılması hiçbir zaman dengemi şaşıramadı.Doğrusunu söylemek gerekirse;pek hoşuma gitti her defasında ve halen gider.
Dert olmak güzel bir şey,çünkü o kadar aptallara denk geliyor ki insan yaşamı boyunca...Böyle asalakların böyle şeylere takıldığını görünce şükür ve motivasyon sebebi oluyor resmen.
Hiçbir şey yapmadan,her şeyi yapmış olmak güzeldir yeğenim..
Birkaç aydır ertelemiş olduğum yazılardan bir tanesiydi,iyi geldi.

günleri ayları yılları sayyydım
bi tek seni sevdimm
yine efkarlandım ya

ablamın oğlu ilkokul 3.sınıfa gidiyor.matematik çalıştır dediler yarım saat soru çözdüm başıma ağrılar girdi,sinir krizi geçirdim,kalbim sıkışmaya başladı,başım dönüyor.

Hiç iyi uyuyamadım
Sersem gibiyim bugün

Ne varsa ailede var cidden karşı komşu karısından boşanma aşamasındaymış bugün kendini eve kilitledi kimseye kapıyı açmadı abisi ablası falan geldi ikna etmeye çalıştılar işe yaramadı çabaları, üstü hep kan telefonunu kırmış. Abisi ablası falan gittiler çıkar belki diye geldi telefon istedi bizden verdik hiç kimseyi değil de yine abisi ve ablasını aradı şimdi de kapıyı açmadı bize inşallah kendisine bir zarar vermemiştir üzüldüm

Biraz eskiyi düşündüm. Kafamda sorular oluştu…

yüzünüze vurmadığım ayıplarınız, sizi bana kafa tutacak kadar cesaretlendirmiş. arpa ufalanıp aş oldum sanır, çer çöp havalanıp kuş oldum sanırmış. cahile meydanı boş bırakırsan, alim olup baş oldum sanırmış. işte bu yüzden, bana deli olduğunun farkında olan insanlar lazım azizim; kendini akıllı sanan aptallardan epey sıkıldım..

exit.

Vay arkadaş forumun haftalardir restleşmeleri gidip gelenleri bitmedi dalgalı bir denize giriyor gibi hissediyorum foruma girince 🤣

Geri