İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Eve geldim...

Vaktinde çok adamları olan kötü bir adam varmış. Fakat kalbi yerinde değilmiş.
Kalbi bir kutuda, kutu bir kuşun kursağında. Kuş, bir geyiğin midesinde. Geyik, bir büyük balığın karnında. Balık nerede? Balık uçsuz bucaksız denizde.

Balığı çağırmak için kıyıya, tılsımlı sözler var. Bu sözü de bilen biri var. Ana kahraman Canpolat.
Canpolat düşüyor bu adamın peşine, emarelerle.

Adamı buluyor ve sözleri öğreniyor sonra bir kıyıda çağırıyor balığı. Balık ağzını açar açmaz geyik kaçıyor. Düşüyor geyiğin peşine ormanlara, gidiyor geyiği de vuruyor. Kuş kaçıyor uçuyor, bu sefer düşüyor dağlara, kuş arıyor, kuşu bulup vuruyor, yarıyor içini içinde bir kutu, kutuyu açıyor bir tane kalp, kalp atıyor canlı.

O an hançeri vursa her şey bitecek. Alıyor kalbi, zalimin yanına gidiyor, diyor ki, sen buradan git, ben de sana kalbini vereyim. Zalim savaş açıyor, Canpolat savaşıyor kalp hâlen kendinde. Artık yenileceğini anlayınca kalbe bıçak saplıyor. Zalim ölüyor.

Canpolat yanlış yaptı değil mi? İlk zaman kalbi bulduğunda, saplamalıydı hançeri değil mi?

Altın çakılıyor.Hiç iyi olmadı

Hal hatır sormaya arıyorum
Bütün negatifliğini üstüme boşaltıyor
Hayatında hiç mi iyi bir şey olmuyor?
Aramayınca da kötü oluyorum. Robot moduna geçeceğim bundan sonraki görüşmelerde. Başka türlü çözemem bunu.

• Beğen
Tepkiler: ne
Fırsatını versem bulaşacak tek bir kişi var zaten canım bana neyseki o fırsatı vermiyorum muatap olmayarak :)

sokakta çubukta dondurma yalayanlari görür gibi oluyorum.. ekranlarımın ışığı açık olunca..

Daha düne kadar..

Daha yeni başlıyoruzzz adfgh yazmışlardı..

Hayat işte sen plan yaparsın kader gülermiş..

Geri