İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Ayy video nasıl oldu iğrenç
Çok ayıp herkes işi gücü bıraktı. İzlenme rekoru kıran dizinin yeni sezonu gelmiş gibi seni bekledi. Ne demek sakinleştim fkkfjfj
Şaka şaka boşver gitmeni istemem. Yokluğumu kim fark edecek sen de gidersen…

Tiktok linki zannedip basacağım diye ödüm koptu. (2. Sazan vakası)
Yanlışlıkla tiktok linki paylaşırım diye videoyu tiktoktan telefona indirip oradan foruma yüklemiş olmam.... tam dört kişi düşmüştü ilk seferde...multi üyeler çok başıma iş alamam...

İş işten geçtikten sonra dönen kim olursa olsun istemiyorum. Aynı yazıları dönüp dönüp defalarca okudum samimiyetsiz geldi.

Anlık salaklılar diyince de ben kredi kartı diye müze kartını almışım markete gittim alışverişimi yaptım kasaya geldim ödeme yapcam bi baktım yanlış kart poşetleri emanete bıraktım hemen eve kartı aldım geri markete neyseki yakında.

Son düzenleme:
Bugün ben ben değilim vanilyalı protein sütünü vanilyalı puding anlamakta neyin nesi xldmd

Feci halde kusasım var,hem de ruhen.
Ama bu durumu hiçbir şeyin kaldıramayacağını bildiğim için bununla savaşmaktayım.

Özellikle kadınları bu kedi aşkını anlamak mümkün değil.
Onlara verdiğiniz sevginin yarısını be yarısını erkeklere verseniz dünya düzeni değişirdi.
Yazık

Özellikle kadınları bu kedi aşkını anlamak mümkün değil.
Onlara verdiğiniz sevginin yarısını be yarısını erkeklere verseniz dünya düzeni değişirdi.
Yazık
Erkekler de çok kadir kıymet bilmeleriyle bilinem varlıklar zaten fjjfjfj

Böyle durumlard
Anlık salaklılar diyince de ben kredi kartı diye müze kartını almışım markete gittim alışverişimi yaptım kasaya geldim ödeme yapcam bi baktım yanlış kart poşetleri emanete bıraktım hemen eve kartı aldım geri markete neyseki yakında.
Böyle durumlarda telefondan karekod kullanabilirsin. (Bana da olmuştu da:))

birine masaja gittim desem
hemen hatunlar nasıl kaç lira falan
ayıp ya

Geri