İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Birkaç gündür rahmetli Kazım Koyuncu’dan “Yalnızlığı Anla” dinliyorum. Hem çok dinlendiriyor hem çok duygulu, derin, hüzünlü. Ben bunu sevingül bahadır yorumuyla dinlemişim ama sanki böyle bir şarkı yokmuşçasına hafızamın derinliklerine saklamışım. Bir vesileyle kazım koyuncu yorumu gündeme gelince “aa evet böyle bir şarkı” vardı diyerek ondan da dinledim. Sözlerine baktım Bora Ebeoğlu. OyaBora’nın Bora’sı. Şaşırtmıyor bazı müzisyenler. Birçok eserin sahibi. Beğendiğimiz birçok dizi soundtrackinin altında onun imzası var. Mesela Deli Yürek soundtrack’i efsanedir.
Müziği de çok güzel Yalnızlığı Anla’nın. Bilmiyorum çok ruhuma dokundu. Seviyorum böyle şeyleri. Cıstak şeyler dönemsel olarak dinlediğim olmuştur ama işte bu tür şarkılar tam olarak benlik. Keşke bir konser olsa ne bileyim bir projesi, çeşitli sanatçıların katılımıyla üreticisi olduğu dizi müziklerini icra ettiği. Her türlü gidilir.

Alanım dışında işe bulaştırmadıklarında ne kadar mesai kitlerlerse kitlesinler mızırdanmadan çalışıyorum. Mis.

Hep böyle devam eder dilerim.

Saçma sapan rüyalar gördüm.
Eskiye dair ne varsa.
Eski evimiz, annemin deli gibi temizlik yaparkenki halleri, anneannemin evi, eski komşularımız,eskiden defalarcageçtiğim yollar.
Yok yere depresif başladık güne.

Tamam barıştık, arayı düzelttik ama zaten eski durumdan şikayetçiydim, hiçbir şey değişmedi ki. Yine tüm negatifliğini kusuyor üstümüze. Belki azcık şey değişmiş olabilir, ben diyebileceğim her şeyi dedim, içim rahat, ekleyebileceğim, katabileceğim hiçbir şey yok. Batmıyor eskisi kadar.: ))

Birkaç gündür rahmetli Kazım Koyuncu’dan “Yalnızlığı Anla” dinliyorum. Hem çok dinlendiriyor hem çok duygulu, derin, hüzünlü. Ben bunu sevingül bahadır yorumuyla dinlemişim ama sanki böyle bir şarkı yokmuşçasına hafızamın derinliklerine saklamışım. Bir vesileyle kazım koyuncu yorumu gündeme gelince “aa evet böyle bir şarkı” vardı diyerek ondan da dinledim. Sözlerine baktım Bora Ebeoğlu. OyaBora’nın Bora’sı. Şaşırtmıyor bazı müzisyenler. Birçok eserin sahibi. Beğendiğimiz birçok dizi soundtrackinin altında onun imzası var. Mesela Deli Yürek soundtrack’i efsanedir.
Müziği de çok güzel Yalnızlığı Anla’nın. Bilmiyorum çok ruhuma dokundu. Seviyorum böyle şeyleri. Cıstak şeyler dönemsel olarak dinlediğim olmuştur ama işte bu tür şarkılar tam olarak benlik. Keşke bir konser olsa ne bileyim bir projesi, çeşitli sanatçıların katılımıyla üreticisi olduğu dizi müziklerini icra ettiği. Her türlü gidilir.

Deli Yürek soundtrack albümü onların şarkıları ile dolu ve bir şarkılarını daha bırakayım buraya eminim dinlemişsindir.

Deli Yürek soundtrack albümü onların şarkıları ile dolu ve bir şarkılarını daha bırakayım buraya eminim dinlemişsindir.

Çok güzel, tam doksanlar. Dinlememiştim.
Bak bunu da herkes pek bilmez, bu da bora ebeoğlu şarkısı. Nasıl sözler ya gerçekten, sanat böyle bir şey.

Çok güzel, tam doksanlar. Dinlememiştim.
Bak bunu da herkes pek bilmez, bu da bora ebeoğlu şarkısı. Nasıl sözler ya gerçekten, sanat böyle bir şey.

Bunu çok iyi hatırlıyorum sayende yeniden dinledim. Hayatı müzik olan insanların eserleri gerçekten hiç ama hiç eskimiyor. Bir yaşanmışlığın içinde illaki yer bulup yad ediliyor...

Bugun bizim ustayi delirttim. Dugum noktasinda olan bir is esnasinda tansiyonunu dusursun kafasi dagilsin diye; Abi sen tipki jamiroquai'a benziyorsun dedim.
-camiro ne awk2 , yav gokan get allana da yemeee cikamadim zaten diye bagirdi jandbhdhdhd
Abi harbiden benziyorsun ya dedim.
Kagitlari yazicidan alip odada cikarken belini masaya carpip sendeledi.
Koridorda "alllaaaaa allaaaaaaaah sen buyuksun yarabbiiiii" diye bagira bagira gitti kandbdhhdhhdd
Yemekten sonra gelip;
Kim la o sarkici mi? Yakisikli biriymis he dedi janshdhhdhd
Dedim abi herifi ne yazip buldun?
Camiro asfkj
Aslan abim benim

Bugun bizim ustayi delirttim. Dugum noktasinda olan bir is esnasinda tansiyonunu dusursun kafasi dagilsin diye; Abi sen tipki jamiroquai'a benziyorsun dedim.
-camiro ne awk2 , yav gokan get allana da yemeee cikamadim zaten diye bagirdi jandbhdhdhd
Yemekten sonra gelip;
Kim la o sarkici mi? Yakisikli biriymis he dedi janshdhhdhd
Dedim abi herifi ne yazip buldun?
Camiro asfkj
Aslan abim benim
Evde beni işte ustayı forumda herkesi..

içler acısı dünyanın saklı hazineleri varmış

aslında o öyle değil ama anlatmak istemiyorum

Müşterilere yine ara zam yapan firmamız bizi es geçmiş..

Bunu duyan elemanlar durur mu Haziran ayında ara zam yapılmazsa grevler başlayacak..

Geri