İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Yakında günübirlik Adana'ya gidecez geçmiş olsuna. Abi ne belen yokuşu ne Kıcı ne İskenderun ne başka bir güzergah ama şu Adana'ya girince halamgilin orda bi Obalar caddesi var aynı Hindistan gibi lan sağına soluna bakan yok Allah'a emanet yetişiyoruz tüm sokaklar birbirine benziyor. Böyle berbat bir yerleşim yeri yok baba.
Fırsatın olursa haber ver kardeşim. Göreyim seni.

Yakın kardeşim. Uzak olsa da fark etmez.
Sen obalar gelince haber et yeterli, eski mahalleme çok yakın.
10 dakika içinde yanımda olursun.
Bir hafta 10 gün kadar bi süre içinde gidip geleceğiz ama sorun değil halamgilde otururlar bir kahveni içerim İnşallah. Ordan da Mersin yapıp dönecem ahah.:)

Bilerek yahut bilmeyerek birinin günahına girdim ki, 15 bin liram çalındı. Beni ne zengin ne fakir ederdi.
Allah bu dünyada yahut diger ebedi dünyada yaptıklarımızın karşlığını verecek...

Birine kötülük yaptım ki, başıma bu geldi. Düşünüyorum, ben, ben ki, kime ne yaptım? Demek ki yapmışım.

Ben şöyle düşünürüm hep;

452d778c92726fb0c6be19d5c815b3ba.jpg

Ürüyamda o sabah, iki tane ayrı ayrı yeşil yılan atıldı üstüme, elimle kovuşturdum, sabah bir kalktım, 28 tane mesaj var bankadan... Gece ben uyurken sabaha karşı, yılanlar üstüme gelirken, paramı çalmışlar.

Tabii itiraz dilekçesi filan oluşturdum... O para tekrar hesabıma gelirse, o parayı direkt vereceğim yeri çok iyi belirledim kafamda. Benim zaten elim hiç durmaz fakat demek ki az geldi...

Allah'ın hoşuna gitmez aramızda kalsın;

bu dünyanın anasını satıyorum oh oh
kadeh kadeh rakıları içiyorum oh oh

Eve geldim. Tehlike çanı burada çalmaya başlıyor... Çok uykum var anlatamam, az önce küllüğü almak için buzdolabını açtım. O hâl var yani... Fakat devam.

Tüm dini ve üzünhünlü konulara yazacağım. Ağlamam lazım.

Şimdi iş sebeblerinden mütevellit Diyarbakır ve Batmanda birlikte yaşıyorum son 4 aydır. Bazen orda bazen burda.

Diyarbakırdaki spor salonunda müebbet üyeliğim var. Müvekkillerim neticede. Salon karşılığı bir iki işlerinde yardımcı oldum. Neyse e doğal olarak Batmanda da ev tutunca, spor işi aksamasın diye bir spor salonuna kaydoldum burada. İşlerim erken biter diye 4 aylık kayıt yaptım. Salon sürem bitti. E işlerim bir müddet daha buralarda olacam. Salon bulmak ya da mevcudu uzatmak lazım. Batmandaki salondan pek memnun değilim. Akşam aşırı kalabalık oluyor, bir sürü gereksiz makina var ama serbest ağırlıkla çalışabileceğin alan çok kısıtlı ve fakat evime çok yakın… Napacaz… Bilemiyorum Altan, bilemiyorum…

Şimdi iş sebeblerinden mütevellit Diyarbakır ve Batmanda birlikte yaşıyorum son 4 aydır. Bazen orda bazen burda.

Diyarbakırdaki spor salonunda müebbet üyeliğim var. Müvekkillerim neticede. Salon karşılığı bir iki işlerinde yardımcı oldum. Neyse e doğal olarak Batmanda da ev tutunca, spor işi aksamasın diye bir spor salonuna kaydoldum burada. İşlerim erken biter diye 4 aylık kayıt yaptım. Salon sürem bitti. E işlerim bir müddet daha buralarda olacam. Salon bulmak ya da mevcudu uzatmak lazım. Batmandaki salondan pek memnun değilim. Akşam aşırı kalabalık oluyor, bir sürü gereksiz makina var ama serbest ağırlıkla çalışabileceğin alan çok kısıtlı ve fakat evime çok yakın… Napacaz… Bilemiyorum Altan, bilemiyorum…
yalandan uzun uzun yazıyor. alt mesaj, spor yapıyorum, kaslıyım.

Tarif defterine baktım da.. Yok Müjgan’ın nişastalı kurabiyesi, yok Gülşen’in kandil simidi, Hanife’nin ağlayan keki. Düz bir isim neden yok ya.

Geri