Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet sayın seyirciler an itibariyle b*ku yedik..@Jayus birkaç hafta sonrası için radikal kararlar almış olabilirim.
Laaaaan. Yorulacağın bir olay değil olm. Sakin ol.Evet sayın seyirciler an itibariyle b*ku yedik..
Yeter artık abi, bıhtum. İnci'me her gün daha çok acıyorum ah canım kardeşim..Laaaaan. Yorulacağın bir olay değil olm. Sakin ol.![]()
Olm İnci'yi nasıl zorbaladığıma şahit olsan kafayı yersin. Odasına girince kapıyı kilitliyor artık. Bi ara wpden engelledi odayı kitliyor diye görüntülü arıyordum ahaha. Arabasında arıza var diye huyuma suyuma geliyor bir haftadır bende gıcıklık olsun diye almıyorum arabayı.Yeter artık abi, bıhtum. İnci'me her gün daha çok acıyorum ah canım kardeşim..
İnci güzelim bu ışıltılı hayatı sen seçmedin, ama bu rezil hayatı ben seçtim. möcmxlxmlxmnOlm İnci'yi nasıl zorbaladığıma şahit olsan kafayı yersin. Odasına girince kapıyı kilitliyor artık. Bi ara wpden engelledi odayı kitliyor diye görüntülü arıyordum ahaha. Arabasında arıza var diye huyuma suyuma geliyor bir haftadır bende gıcıklık olsun diye almıyorum arabayı.Yolda kalsın öyle. Adam olsun önce.
![]()
Kafanı yavaşça yastığa koy, 5 dk gözlerini dinlendir.. sonra içmeye devam edersinÖnümde iki seçenek var, biri kolay biri zor.
Biri, dışarıdan gelmişsin zaten içkilisin ve içiyorsun, iç, ama 2 saate de uyu, uyu ki dinlen, yarın randevun var, daha iyi git.
Biri, dışarıdan gelmişsin zaten içkilisin ve içiyorsun, iç, daha iç, 10 biran daha var, bu seni sabaha kadar, sabahın 10'una kadar idare eder, iç, hep iç, uyuma, yorucu sanma, bu sefer de ölmezsin.
O halde ikincisi... Evet o halde en mantıklı ikincisidir.
O halde kararımı verdim, uyumiyayım, zaten sabah kalkacağız yatmaya ne gerek var, sabah ezanını da dinlerim mis, zaten forumda da kimse olmuyor oh, mükemmel dünya ya hıh. Bir duş, takside bira aç, gidene kadar iç, harika.
![]()
Ben de özledim gidecektim ama gidemedim engeller oluştu..Dizide Eminönü sahnesi vardı. Offf özlendin be İstanbul
Tüm kapı pencereler silindi, ütüler yapıldı, balkonlar pürpak oldu, dolap içleri feşmekan hepsi tımam, ayakkabılık düzenlendi, bir haftanın çizelgesi sözümüz sağlığa hazır, çiçekler temizlendi sulandı, koltuklar temizlendi, mandallar yıkandı, dolaptaki kitapların tozu alındı, baza altları tımam, mutfak tımam, ama benim sendrom geçti mi yoook. Of meşgale bulmam gerek az daha.
Robot musun salkımsalkııımTüm kapı pencereler silindi, ütüler yapıldı, balkonlar pürpak oldu, dolap içleri feşmekan hepsi tımam, ayakkabılık düzenlendi, bir haftanın çizelgesi sözümüz sağlığa hazır, çiçekler temizlendi sulandı, koltuklar temizlendi, mandallar yıkandı, dolaptaki kitapların tozu alındı, baza altları tımam, mutfak tımam, ama benim sendrom geçti mi yoook. Of meşgale bulmam gerek az daha.