İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Rotamı oluşturdum..

3-4 gün evin anası benim hihihi. Anamın yokluğunu aratmam diyemem aratırım belkim.. Ben ne pişirirsem ooo hayttt.

Eve git Salkım akşamdan hazırladığın fasülyeyi pişir Salkım. Pirinç pilavı için pirinçleri ıslat Salkım. Ardından onun yanına zerde yap Salkım. Turşu ve zalatayı unutma Salkım. Ekıstıradan annenin telefonlarına cevap ver Salkım. Hele bunlardan önce eve yaklaşayım hayat sana vay ki ki vay vayy.dd

Ağzıyla kuş anlıyorum da, eller bağlı kurt yakalamak neydir yaaa?

Bir de burası survivor demez mii.

Yarına pizza istiyormuş gözümün küçük çiçeği.. gel de yapmaaa

Spor, dus sonrası yine uzandim.
Camı ustten açtım. İflah olmam ben ya ama bayılıyorum. Ruzgarla karisik o garip ugultuya, tatlı tatlı esmesine. Ustten açtım sadece bana dogru esmiyor. Cok guzel :emoji_relieved: sonbaharda yaprak hisirtili versiyonu ayri guzel. Doga cok iyi geliyor bana; rüzgar,deniz ,toprak...

Günler geçiyor, ben de geçiyorum ama sanki bir yere varmıyorum. Şikayet gibi durmasın bu sadece olan biten. Bugün içimden geçen bu.

karmanın şiiri bile
dünyadan haberiniz yok ya

Ortadoğu ve Balkanların en güzel yemeğine "ne barbunyaymış" denildi. Bu beni bir miktar üzdü.
Rakibini destekliyorum dense sorun yok, ama barbunyama "bu" dendi. Mutsuzum.
Canın sağolsun @lanemoje gidip mandalina yiyeceğim, sakinleştirici bir etkisi var :)

Ortadoğu ve Balkanların en güzel yemeğine "ne barbunyaymış" denildi. Bu beni bir miktar üzdü.
Rakibini destekliyorum dense sorun yok, ama barbunyama "bu" dendi. Mutsuzum.
Canın sağolsun @lanemoje gidip mandalina yiyeceğim, sakinleştirici bir etkisi var :)

Valla ortadogusu balkanlari beni ilgilendirmez, barbunya ben de severim hatta daha bugun yedim:D
Ama yok yani onunla da yarismaya katilmam yani, bastan kaybedilmis ben ne yapabilirdim ki .p

Valla ortadogusu balkanlari beni ilgilendirmez, barbunya ben de severim hatta daha bugun yedim:D
Ama yok yani onunla da yarismaya katilmam yani, bastan kaybedilmis ben ne yapabilirdim ki .p
Barbunya seviyor olman güzel. Çünkü barbunyanın iyileştirici bir gücü var, barbunya seven insanın kötü olma şansı yok..
Tarih öncesi çağda barbunoski savaşında çok canlar heba oldu. Dönemin kralı ölünce, tahta kraliçe barbibarbuno çıktı.. öyle de bir tarihi öneme sahiptir.. herkes bu bilgileri bilmez, seni barbunya sevenler derneğine üye yapacağım umarım. Şubat 17'de genel kurul toplantısı var, delegeler ve üyelerin katılımı zorunlu..
İyi geceler diliyorum.

Az önce bebeğim uyandı, neyse kalktık. Rutinlerimizi sürdürürken ben kocaman esnedim, elim bebişle meşgul olduğundan ağzımı kapatamadım. Bana ve ağzıma şaşkın şaşkın bakıyor, ülen sen hiç kapamıyon biz sana bişi diyoz mu, şipaydi ya

İçimi döksem dökülenler kainata sığmaz. İçimde kalsın daha iyi.

yakın bir zamanda en yakın arkadaşımla aramızdaki dostluğu sonlandırmıştık... aynı frekansta titreşemediğiniz zaman bazen birbirinizi göremez, duyamaz hale geliyorsunuz... elbette üzülmüştüm ama şimdiler de böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyordum taaki bir telefona kadar...
o arkadaşımın annesi aradı beni ve benden birkaç ürünle ilgili destek rica etti... Arkadaşımın ailesini ondan bağımsız benimseyip sevdiğim için yardım etmeye gönüllü oldum ama içimde bir yerlerde keşke hiç tamam demeseydim, meşgulüm ya da Antalya'da değilim deseydim demek geçti... bunun sebebini düşündüğümde ise *elbette üzülmüştüm* dediğimden daha fazla üzüldüğümü fark ettim...
ama maalesef şu an şu zamanlar bu kadar farklı titreşim alanlarındayken dostluğumuzu devam ettirmek ancak eziyet olacaktır onun da farkındayım...

Adama kuantum fiziğinde parçacık davranışlarıyla alakalı bir soru sorsan kem küm eder ama burda aydınlanma yaşamış çakma konfüçyus gibi dolaşıyor.

Adama kuantum fiziğinde parçacık davranışlarıyla alakalı bir soru sorsan kem küm eder ama burda aydınlanma yaşamış çakma konfüçyus gibi dolaşıyor.

Bu tavrin hic hoş degil.

Ne öyle isimsiz isimsiz paylasmak. Anlamadim ben simdi kim diye bir sürü yorum mu okuycam. Cok kınıyorum. Baya yani.

Geri