Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Benimki de aynı kanka olduğu gibi beslenme geri geliyorNeymiş okulda dışarıdan yemek yasak olmalıymış çocuklar sağlıksız besleniyormuş benim oğlan hamburger yemiş kötü örnek oluyormuş vs vs. Sıçarım sizin beslenme listenize. Hepiniz mi kereviz sapı kemirttiriyonuz çocuklarınıza? Çocuk beslenmeyi olduğu gibi geri getiriyor yemiyor napalım? Haşlanmış sebzeden beslenme mi olur ak? Çocuk onları yerken ben üzülüyorum. Anasının ılımlı yaklaşalım tavırları da beni benden alıyor
Ekli dosyayı görüntüle 122374
şu olay üzerine sınıfa komple lahmacun söyleyip çocukların en sevdiği amcaları olman.. yap bunu.Neymiş okulda dışarıdan yemek yasak olmalıymış çocuklar sağlıksız besleniyormuş benim oğlan hamburger yemiş kötü örnek oluyormuş vs vs. Sıçarım sizin beslenme listenize. Hepiniz mi kereviz sapı kemirttiriyonuz çocuklarınıza? Çocuk beslenmeyi olduğu gibi geri getiriyor yemiyor napalım? Haşlanmış sebzeden beslenme mi olur ak? Çocuk onları yerken ben üzülüyorum. Anasının ılımlı yaklaşalım tavırları da beni benden alıyor
Bizim öğretmen neyse ki çok anlayışlı bu konuda asla beslenme listesi vermedi her çocuk aynı şeyi yemiyor olabilir diye ama lahmacun hamburger gibi fast food haftada yada ayda bir olması şartıyla sen biraz abartiyorsun sankiNeymiş okulda dışarıdan yemek yasak olmalıymış çocuklar sağlıksız besleniyormuş benim oğlan hamburger yemiş kötü örnek oluyormuş vs vs. Sıçarım sizin beslenme listenize. Hepiniz mi kereviz sapı kemirttiriyonuz çocuklarınıza? Çocuk beslenmeyi olduğu gibi geri getiriyor yemiyor napalım? Haşlanmış sebzeden beslenme mi olur ak? Çocuk onları yerken ben üzülüyorum. Anasının ılımlı yaklaşalım tavırları da beni benden alıyor
:dşu olay üzerine sınıfa komple lahmacun söyleyip çocukların en sevdiği amcaları olman.. yap bunu.

Yemiyor işte sıkıntı orada. Evden yapılan bişey gittiği gibi geri geliyor.Bizim öğretmen neyse ki çok anlayışlı bu konuda asla beslenme listesi vermedi her çocuk aynı şeyi yemiyor olabilir diye ama lahmacun hamburger gibi fast food haftada yada ayda bir olması şartıyla sen biraz abartiyorsun sankiher gün yenmez zararlı yani
Aynı kanka ya. Yemiyor yemiyor ne yaparsan yap yemiyor. Dışarıdan olunca gözü kapalı yiyor amaBenimki de aynı kanka olduğu gibi beslenme geri geliyor
Klasik tc veli profili kfkgkkgNeymiş okulda dışarıdan yemek yasak olmalıymış çocuklar sağlıksız besleniyormuş benim oğlan hamburger yemiş kötü örnek oluyormuş vs vs. Sıçarım sizin beslenme listenize. Hepiniz mi kereviz sapı kemirttiriyonuz çocuklarınıza? Çocuk beslenmeyi olduğu gibi geri getiriyor yemiyor napalım? Haşlanmış sebzeden beslenme mi olur ak? Çocuk onları yerken ben üzülüyorum. Anasının ılımlı yaklaşalım tavırları da beni benden alıyor
O kadar iyi anlıyorum ki diyecek bir şey bulamadım:d
Ekli dosyayı görüntüle 122376
Yemiyor işte sıkıntı orada. Evden yapılan bişey gittiği gibi geri geliyor.
Ahahahahhahaha bir vanlı olarak senin canını en çok bu sıkıyor değil mi? :dO kadar iyi anlıyorum ki diyecek bir şey bulamadım
Benimki de otlu peynir yemiyor sıpa![]()