İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
bizde bi nankör var
ablamla tartışınca yapmasaydınız falan demiş

Sonunu bile bile o suya dalmak da benim seçimimdi. Üzülmüyorum artık. Ağlamak bile gelmedi içimden. Emeklerime, zamanıma yazıktı ama tecrübe oldu. Kapatırım bu defteri. Yenisini yazmaya başlarım hepsi benim elimde!
Darısı başıma ama kapanmıyor benimki…

Belki ben de kırılmışımdır, bilemeyiz…

Her komşularla buluşma sonrasında hedefe konulmaktan öhh geldi. Ne çok düşünenim vaaa

Yine uzun uzun birkaç paragraf yazıp saçmalık destanı yazasım gelmiyor değil ama neyse,sonra.

Aynen öyle.

affet beni gece vakti
ay doğmuş süzülürken

çevremde biri var…
O kötüyse herkes kötü olsun istiyor, onun günü iyi gitmiyorsa herkesin gününün içine edebileceğini düşünüyor. Kıymet verdiğim biri olduğu için de siktiri çekip hayatımdan çıkartamıyorum…

Benimde çevremde biri var…
O bütün enerjimi sömürüyor…. Her şey onun istediği gibi olsun istiyor… en ufak şeyde sorun çıkarıyor…. Takıntılının teki…. Kıymet verdiğim biri olduğu içinde düne kadar siktiri çekemiyordum dün kendi ayağına sıktı…. Ve dünden beri arıyor mesaj atıyor cevap vermiyorum… vermeyi de düşünmüyorum…… sanırım hayatımdan çıkarıyorum….

Benimde çevremde biri var…
O bütün enerjimi sömürüyor…. Her şey onun istediği gibi olsun istiyor… en ufak şeyde sorun çıkarıyor…. Takıntılının teki…. Kıymet verdiğim biri olduğu içinde düne kadar siktiri çekemiyordum dün kendi ayağına sıktı…. Ve dünden beri arıyor mesaj atıyor cevap vermiyorum… vermeyi de düşünmüyorum…… sanırım hayatımdan çıkarıyorum….
Taktik pls

Inanilmaz tatli bi gunun inanilmaz tatli yorgunlugu.
Bi kahve-sigarayi hak ediyor.
Bi de film acalim.
Dün 28 gün sonrayi izledim. Şöyle korkunç böyle korkunç dediler.
Bi daha tavsiye üzerine film izlemiycem.

Müşteriden kartla ödeme alırken onay yazısını görmeden şubeden çıkınca kalbim hızlı hızlı atıyor..

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri