İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
bugün forumun bazı postlarını yemeğin pişmesini beklerken kocama seslendirdim kfjf hani iç oğlanı bir kere yapmıştı ya :d tabii ki onun kadar başarılı olamadım ama eğlendik, karşılıklı alıntılaşmalarda sesimi değiştirdim çünkü içlik öyle yapıyordu nfjfj ayy saçma sapan güldük ya, teşekkürler:d

bugün forumun bazı postlarını yemeğin pişmesini beklerken kocama seslendirdim kfjf hani iç oğlanı bir kere yapmıştı ya :d tabii ki onun kadar başarılı olamadım ama eğlendik, karşılıklı alıntılaşmalarda sesimi değiştirdim çünkü içlik öyle yapıyordu nfjfj ayy saçma sapan güldük ya, teşekkürler:d
Yaaa soyle bi gozumde canlandirdimmm
Parmak da salladin mi Larien hıı cıssss falan diye ,p

Eşimle yapardım ama foruma üye değil anlamı olmaz.. .d

Yaaa soyle bi gozumde canlandirdimmm
Parmak da salladin mi Larien hıı cıssss falan diye ,p

Mimik kullandım da jestlerimi iyi kullanamadım bence kfjf ya instagramda birini takip ediyorum, böyle saçma, yazım yanlışlarının çok olduğu wp mesajları, insta dmleri vs bunları seslendiriyor, belki akışına düşmüştür, popülerleşmeye başladı çünkü. O adama da çok gülüyorum:d

Bi gun cesaret edip dolma yapmak istiyorum...
Siyez bulgurlu, bol kiymali...

bazi insanlarin finans islerini, gelir-gider, sahip olduklari mal ve mulk, ayarlama-satin alma-satma islerini cok merak ediyorum. cevremde biri var dikkatimi ceken. adamin 3 evi var, 3 evinden birisi babadan kalma. orasini anladik. 4. evini satin almaya planliyor. tamam, toprak zenginisin, o da babadan kalma, ama satmadin henuz bir seyini. ustelik 3 cocuk ve esini bakiyorsun. tek bir maasla. mesleginin maas ortalamasi da belli. hangi illegal islerin icindesin. valla cok merak ediyorum, cok cok cooook. sikayet edecegimden de degil. ciddi merak :d ne yapiyorsun, nasil, hic mi kimsenin dikkatini cekmiyor yoksa onlar bilipte mi susuyorlar. keske bilsem :d

bazi insanlarin finans islerini, gelir-gider, sahip olduklari mal ve mulk, ayarlama-satin alma-satma islerini cok merak ediyorum. cevremde biri var dikkatimi ceken. adamin 3 evi var, 3 evinden birisi babadan kalma. orasini anladik. 4. evini satin almaya planliyor. tamam, toprak zenginisin, o da babadan kalma, ama satmadin henuz bir seyini. ustelik 3 cocuk ve esini bakiyorsun. tek bir maasla. mesleginin maas ortalamasi da belli. hangi illegal islerin icindesin. valla cok merak ediyorum, cok cok cooook. sikayet edecegimden de degil. ciddi merak :d ne yapiyorsun, nasil, hic mi kimsenin dikkatini cekmiyor yoksa onlar bilipte mi susuyorlar. keske bilsem :d
toprak zengini diyorsun. evler de ek gelir sağlıyordur. bu gibi durumlarda para parayı çeker. bir güvence olduğundan katlayabilirsin malvarlığını.

teyzeme bir uğrayayım dedim muhabbet muhabbeti açınca oğlunun ev aldığını söyledi. hayırlı uğurlu olsun da bazı şeyler mantıken oturmuyor. geçen sene düğün yaptılar, düğün sürecinde herkes gibi bir ton masrafa girdiler. yüksek kirada kalıyorlar, bir kısmı kredi olmak üzere takılan takılarla sıfır araba aldılar, ailelerin durumu belli, eşiyle beraber kendi kazançları belli. elde bu bilgiler var. bugün bakıyorsun kredi işine girmeden 4 milyonluk ev aldığını öğreniyorsun. bazı taşlar oturmuyor. illegal işlere mi giriyor millet anlamıyorum. öyle de yapsan böyle de yapsan şu anki durumunla o iş olmaz gibi.

asıl mesele sıfırdan bunu yapmak. bu ülke şartlarında normal bir şekilde olmaz işte. senin örneğin normal.

toprak zengini diyorsun. evler de ek gelir sağlıyordur. bu gibi durumlarda para parayı çeker. bir güvence olduğundan katlayabilirsin malvarlığını.

asıl mesele sıfırdan bunu yapmak. bu ülke şartlarında normal bir şekilde olmaz işte. senin örneğin normal.
kiraya vermiyor ki diger evleri. geliri yok yani bunlardan. yoksa bilmedigim farkli bir kanun mu var turkiye'de bu konularda

kiraya vermiyorsa denklem bozulur. ilginç.
patavatsizlik yapip, yalniz kaldigimiz ortamda, ki olmayacaktir kesin, sormak istiyorum. valla o kadar cok bilmek istiyorum ki bunu. kesin el falan kaldirir bu soru karsisinda, oyle bir tip. takip edilmeliler ya.

Ayda bir ödül niyetine tatlı yiyoruz. Onun da kötüsüne denk geliyoruz. FFS
Trileçeyi de kötü yapma bir zahmet.

Duygusal karar vermek senin neyine! Mal! Senin ne zamandır duyguların var da etkisinde kalıyorsun? Yok, olmaz diyemedin

Geri