İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
hiç gitmek istemediğim halde yarın zorla düğüne götürülecem en nefret ettiğim şey...

Şu düğün dernek işleri olmasa ne olur.hiç hazırlanmak istemiyor canım.

25 yasinda olan bir kiz ''ilerde senin gibi olmak istiyorum, buyuyunce.'' dedi. ben bu sozu benden 20-30 yas buyuk olan, elegant ve guzel buldugum kadinlara diyordum. hem ovgu, hem biraz ''oh, uhhh.. huh..?'' oldum

Önce bir yerinin farkında olsan, sonra önceliklerini hatırlasan, en son konuşsan.
Bu yaştan sonra sana bir şeyleri anlatmak sadece kalbini kırar, o yüzden susacağım.
(Forum dışı)

Uçak kazası haberlerinden sonra mı oluştu yoksa önceden de var mıydı?

Uçağa binmeden önce uyku ilaci içerse büyük olasılıkla daha rahat atlatabilir.
Ucakta turbulans yasamis cok fena 15 sene once. O gun bu gun boyle. Iciyor ya ama cok bi faydasi olmuyor.

Yıl olarak pek hatırlamam ama eski arkadaşlar belki o tarihi yada yılları hatırlarlar.
Casual vardı ismi kadir. Kendisiyle bir R10 arkadaşım yönlendirmesi sonucu tanışmıştım. MyBB forum kurduracakmış . Sanırım ölümünden 1 hafta 1o gün önce Msn üzerinden konuşmuştuk. sonrasında kendisine bir türlü ulaşamadım. Sitenin Ftb şifresini vermişti. Zaman sonra ona referans olan arkadaş ile bir başka iş üzerinde konuşurken Casual in vefat ettiğini öğrendim.
Zaman geçiyor ama acılar hiç bir zaman değişmiyor.

Geri