İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
yarin hava ayri bir guzel olacakmis. eski lisemin yakinlarindaki yesillik alanina gidip, kitap okuyacagim. umarim. fikrim degismezse. gerci yaz elbisesi giyinirsem, mutlaka disari cikacagim. mut-lak cikacagim. bu guzel elbise benim fikrimi degistirmeme yardimci olur:d ok, o zaman: eski lise, yesillik alani, yaz elbisesi, bisiklet ve kitabim
Dun yuzum yandi yanaklar al al oldu eve gelene kadar. Ozlemisim gunesi

zamanında şeyma subaşı, kitabına pizza değilsin, herkesi mutlu edemezsin diye söz yazınca neden linç ettik bilmiyorum çok haklı bir sözmüş................

Bir zamanlar fakir ama gururlu olan bir gencin hâlen fakir ama gururlu olduğunu öğrendim ve bu Ü Z Ü C Ü oldu...

Bulacaktı parayı, dönecekti mahalleye, diyecekti, böyle böyle olan bir genç vardı hatırladın mı?
-Yoo, çıkaramadım.
-Nasıl ya?

Al işte tanımadı, parayı bulunca botoks filan mı yaptırdı nedir Cenk Eren gibi olmuş seni kim tanır, para seni bozarmış zaten iyi oldu böyle fakir kal.

Afadınnn bundan haberi var mı:( jxjdjd

Kendi yazdigimiz sistem büyük farkindalik yaratacak çünkü, veriler artık insanlardan gizlenemeyecek.

Ki bu işin sonunda bazı süreçlerle de uğraşacağım çünkü.

Bu dalga geçilip gülünecek bir olay değil, yetkililerle sürekli konuşuyoruz bu konuları.
İsteyen faydalanır, isteyen gülüp geçer :)

Olacak. Baknz :

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-30-11-14-36-897_com.instagram.android.png
    Screenshot_2025-04-30-11-14-36-897_com.instagram.android.png
    609.4 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2025-04-30-11-14-52-664_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-30-11-14-52-664_com.instagram.android-edit.jpg
    103.4 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Adam en son 17 yaşında aile baskısıyla kadir gecesinde abdestsiz namaz kılmış hep cünup geziyor kalkıp bana dövme abdest geçirmiyor diyor.

önce benimkini
sonra onunkini
ardından birbirimizi yeriz
yuvarlanıp gideriz

anneme de hayret ediyorum. adama mumuda moloz diyor, bende saniyorum ki sevmedi, hoslanmadi adamdan. bu "mumuda moloz"la karsilastik simdi. ben de oradaydim. yav adam anneme bayiliyor meger:d annem dominant, cok sosyal, hazir cevap ve laf sokmayi seviyor:d adam ise cok sakin. iki kelime edemiyor gibi. sesi de iyi duyulmuyor konustugu zaman. hosuna gidiyor annemin ettigi laflar. guluyor baya baya. annemin kucukken zorba olusu aklima geldi :d aslinda annem de hic degismemis, sadece yas almis. bize de aynisindan oluyor iste:'

gelecek 3 ay kiyafet-ayakkabi almasam var ya, guzel birikimlerim olur. dun dolabimi topladim ve cok sasirdim. bu ay sonu begendigim ceketi alacagim ve bu son. son olmali kendi iyiligim icin:d sadece cilt bakim urunlerini ve kitap almama izin veriyorum bu gelecek 3 ayda. o kadar.

"killing eve" izlemeye basladim ve nasil bunu kacirmisim. evet, aradigim yeni diziyi buldum.

bunu biraz detaylandırır mısın? hangi 4 peynir ve bu peynirler hangi yönünü simgeliyor?
abi öncelikle labne, evrenselliğimi simgeliyor....... çökelek, köylülüğümü simgeliyor....... hellim, dayanıklılığımı simgeliyor........ son olarak kaşar, onun neyi simgelediğini yazmiyim :emoji_angel:

Geri