İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bazen her sey cok garip oluyor.

Bazı postları sürekli okuyunca o dili kavrayıp aynı yazıyorsunuz :/

Bi hesaba denk geldim, gorme engelli engelsiz cift diye, bayildim cifte. Gunluk hayatlarini nasil geciriyorlar, neyi nasil yapiyorlar hepsini anlatiyor. Hem de o kadar pozitif bir cift ki. Kadin, sarma sariyor, pisi yapiyor, evi beraber temizliyorlar. Akliniza gelebilecek her turlu soruya cevap vermeye calisiyorlar.

Seni engelledim teneke boş ses yapıp duruyordun kadınlara yalakalık yapmaktan kendi hayatını unuttun neyse havla dur.d

yarin sari civciv yegenim bizde ve evimize giris yaptiklari gibi, su sekil tutup saatlerce birakmayacagim:
tabi annem ve diger kiz kardeslerim birakirsa, ki birakmayacaklar. sari civciv, bak, senin icin nasil savasiyor ve kavga ediyoruz. BENIMSIN, BIZIMSIN... HHGGRR.
Ekli dosyayı görüntüle 95630
Ben de ben deee ama bizimki esime daha duskun :d ona yaptigi cilvenin binde birini bana yapmiyor

Ayy gece gece başıma sardığım şeye bak Van pastası nerden düştün aklıma olmayan aklımı seveyim oturur durum artık fırının başında bayram namazına kadar :(

En çok bana bayram olacak Allahtan mani çıkmazsa… <3

sabahın korunde kapıya dayanan cocukları boğma isteği çık aklımdan, gerçi bizde yapıyorduk ama sanki o minnak kapıya tekme attı gibi hissettim böyle bir çalış şekli yok !

Dün çocuklar ellerinde sopa mahallede marş söyleyerek geziyorlar. Durun dedim öyle yapılmaz. Sopanın ucuna poşet bağladık. “Yağ yağ yağmur teknede hamur ver allahım ver hayırlı çamur” diyerek kapı kapı gezeceksiniz nevale toplayacaksınız dedim. Eskiyi yad ettik. Bir güzel ıslandılar. Ama dün günlük güneşlikti bugün biraz yağmurlu. İnşallah bana sövmüyorlardır senin yüzünden yağmur yağdı diye hahaha

kapı kapı dolaşan çocuklar en son bizdik. bizim dönem itibariyle bitmişti. devam etmesi şaşırttı. kıymetini bil, çıkar bir çiko parası ver swat.
verdik verdik, çikolata da verdim para da devam ediyor burada ya gün boyu gelir gider komsular senelerdir aynı insanlar oldugundan mahalle hep bir birini tanır Bjk Çarşı bayrama karşı değil, Çünkü biz Galatasaraylıyız :))

Geri