İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Kus olup barismaktan bahsetmiyor, birbirlerinin sirlarini ortaya dokup hicbirsey olmamis gibi davrananlari diyo. Ben de kin tutmam kirilirim ama bi zaman sonra unuturum gider. Ama cokta ozel bilgilerimi milletin agizina sakiz ediosa bunu da unutmam.
ha yok w’cim benim bahsettigim baska. o dedigin baya kazık atmak elbette kabul edilemez. benim dedigim zamanında hoslanmadıgın insanla sonradan kafanın uyusması, iletisime gecmek vs.

Kavga edip edip, dunyanin sozunu birbirine soyleyip sonra donup, birbirinin suratina bakabilenler nasil insanlar ya? Bakin, tekrar arkadas olabilenler bile demiyorum. Ben sittin sene unutmam bana soyleneni, baskalarinin birbirine olan tavrini, oyle de mendebur biriyim.
burada bence kavgayı nasıl ettiğin, arkadaşlığın ya da ilişkinin ne kadar sağlam ya da senin için ne kadar önemli olduğu, kavga sonrasındaki tavırlar vs vs her şey önemli. söylenen sözler eğer olayla ilgiliyse bir şekilde kurtarılıyor da şahsına yönelikse eğer oradan dönüş pek olmuyor gibi, olsa da insanın içine sindirememesi normal bunu. samimiyetsiz bir şeyi yürütmek, içine sinmeyeni zorlamak, unutur gibi yapıp kendine saygını kaybettiğini hissetmek insanın kendine yapacağı en kötü şey olabilir, ay lütfen mendeburluk olmasın bu... mendeburluk da içime sinmeyebilir sjhjs.

Almancanin asına bakamadım ramazan boyu. Ne güzel A2ye geçmiştim.
9 gun tatilde full A1 tekrarı artik

yüzünü çevirdiği insanların acısı üzerinde tepinenleri gördüm.

Geçirdiğim operasyon sonrası bu bayram berbere gitmeme gerek kalmadı çok şükür. En az 1 ay daha kafa rahat ^96

Saç ekimi yaptıran bir arkadaşımı direkt kameralı arayıp bakmak istediğim de sinirlenmesi ve benimle 3 4 ay küs kalması sjsjsjsjs aklıma geldikçe gülüyorum.d

Mutfak kapısının önünde bağrındı durdu, sonunda atladı, açmayı başardı. Bir de yasak bölgeye kıvırtarak giriyor. Manyaklık saatleri geldi benimkinin, birazdan da dört nala koşturmaya başlar.

Saygıdan söz edenlerin zamanında sırf canı öyle istiyor diye bilgi amaçlı konuları baltalayıp yaftaladıklarını da gördük. Bu da ahlaki değildi. Birine sunulan çiçekle eğlenenleri de gördük, bu da olgun ve etik bir tutum değildi. Çünkü ahlak yalnızca belaltı söylemlere sıkıştırılacak bir alan değil. Rencide etmekle eğlenenlerin eylemi niyet ve edep açısından daha çok sorgulanmalı.
Kendi egosu veya bilirkişiliği için çaba harcayanların kendini bilmemesi asıl ahlak ihlalidir.

Asrevya yazmış zamanında öyle özledim ki @Asrevya seni :)

@Sirius sen mi sardın onları? Maşallah ya. Ben o kadar sarmaya dayanamam yaaa. Afiyet olsun.

Her ay reklam için xxx bin TL ödeme yapmakla õvünürsün ama crackli Corel kullanirsin. Dakika başı kapansın, müstehaktir sana.

O kadar cok kisiyi engelle listesine koymusum, yeni konularin yarisi gozukmuyor veya oyun konularinda sayfada 3 mesaj kalmis jklgfk

Gece mezarlıktan sesler geliyor mu acaba

Geri