Neyse konuşacaz bunuBen artık gece hayatına dönüş yapıyorum.
Sahnede sanatçı eski tadım yok
Hep içime atmaktan yoruldum
Diyor!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neyse konuşacaz bunuBen artık gece hayatına dönüş yapıyorum.
Sahnede sanatçı eski tadım yok
Hep içime atmaktan yoruldum
Diyor!
Bizde genelde cok uzun suruyor yapilmasi. Ozellikle tahta filansa, 1-2 ay artik ugras durGeldi adam yapiyor simdi hasar cok ama sigortali her seyim Allahtan
Yok Allahtan zemin tas :d ama her sene bunu yasiyoruz biz. Kis ortasinda kombim bozuldu mesela ona 1 hafta surdu gelmedileri.Bizde genelde cok uzun suruyor yapilmasi. Ozellikle tahta filansa, 1-2 ay artik ugras durSizde daha kisa surede hallolur umarim
Iyi geceler dostum. Sabirlar dilerim tekrar...İnsan unutmak istese de hatırından silip götürmeye çalışsa da bir şekilde karşısına çıkıyor. En olmadık zamanlarda, belki yerli belki yersiz . Her zaman mı böyle yoksa kimi zaman mı bilmiyorum. 6 Şubat günü. Kaybettiklerim ve derin çaresizliğimin günüydü. Kimsenin böyle bir şeyle sınanmaması dileğiyle…
İyi geceler.
okudugum kitap o kadar akici, o kadar hikaye ve olayin icinde hissediyorum ki kendimi. bu hissi en son bir kac kitap once yasamistim. ariadne, seni anliyorum![]()
Yok mu ?Genşler şu polen alerjisine, saman nezlesine velhasıl kelam mevsimsel alerjik rinite ilaçlar, burun spreyleri, göz damlaları dışında çare bulabilen var mı ?
Bence de üzülmemiş incinmiş sadece sim üflese geçer kjkhkhÜzülür mü swat hiç arkadaşlar nfmdnnf