İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
konuşarak halledemediğini anladığında unutmuş gibi yaparak ya da üstünü kapatarak “hallettiğini” sanmak bir gün mutlaka patlak verir. halledilmemiş ve yeterince net ifade edilmemiş her sorun, sorundur. sorunları bitiren tek şey de çözümdür. öğrenin bunları, sonra benim gibi aynı ortamdaki arkadaşların dertlerini dinlersiniz. bi zahmet iki kişinin çözemediğini de üçüncü kişiler çözmesin di mi? gelmişsiniz emeklilik yaşına…

Sosyal medyadan ciddi ciddi korkmaya başladım son zamanlarda. Geçenlerde bir dede sahur için alarm kurma yardımı istedi. Telefonunu görür görmez aşık oldum. Siyah ve tuşlu bir telefon ve aşırı tatlı bir telefon. Yanımdakilere bile gösterdim baksanıza şuna diye. Beğenmeyen tek bir kişi bile yok. Yani acaba yapabilir miyim diye düşünüyorum. Zaten teknolojinin çok içine girmemişken geri dönmek fena fikir gibi gelmiyor. En fazla neye ihtiyacım olabilir ki? Bilmiyorum. Dünyadan şikayetçiyim.

İnsan unutmak istese de hatırından silip götürmeye çalışsa da bir şekilde karşısına çıkıyor. En olmadık zamanlarda, belki yerli belki yersiz . Her zaman mı böyle yoksa kimi zaman mı bilmiyorum. 6 Şubat günü. Kaybettiklerim ve derin çaresizliğimin günüydü. Kimsenin böyle bir şeyle sınanmaması dileğiyle…
İyi geceler.

İnsan unutmak istese de hatırından silip götürmeye çalışsa da bir şekilde karşısına çıkıyor. En olmadık zamanlarda, belki yerli belki yersiz . Her zaman mı böyle yoksa kimi zaman mı bilmiyorum. 6 Şubat günü. Kaybettiklerim ve derin çaresizliğimin günüydü. Kimsenin böyle bir şeyle sınanmaması dileğiyle…
İyi geceler.
Iyi geceler dostum. Sabirlar dilerim tekrar...
Kimsenin yasamamasi dilegiyle.

okudugum kitap o kadar akici, o kadar hikaye ve olayin icinde hissediyorum ki kendimi. bu hissi en son bir kac kitap once yasamistim. ariadne, seni anliyorum :emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand:

şu posttan sonra ariadne/j. saint aldım, ortalarındayım. Kaptırdım ben de kendimi. Kirke okumuştum daha önce, helios’un kızı, ariadne’nin annesinin kız kardeşi yani teyzesi. Onun da hikayesini çok güzel kaleme almışlardı. Eğer değerlendirmek istersen tavsiye ederim. (Kirke/Madeline Miller)

Genşler şu polen alerjisine, saman nezlesine velhasıl kelam mevsimsel alerjik rinite ilaçlar, burun spreyleri, göz damlaları dışında çare bulabilen var mı ?

Anladım
anladımmm
anladımmm
kendi halinde yaşamayı beceremeden göçüp gideceğim

Lanet olası Trafiğe girelim bakalım.
Günaydın herkese..

İnce dokunuşlar var seviyorum bu eseri

Swat ‘ı çok dertli gördüm kjkjkjk içini dökmüş ahahaha

Geri