İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
ara ara attack on titan ve eren'in aklima gelmesini anliyor musunuz?
''vogel im kafig''in 3 bolumu var: ilk bolumu hayatin, doganin, yasamin guzelligini anlatiyor, ikinci bolum ademoglunun bir gun olecegini, son bolum ise insanoglunun kendi cani icin savasacagini, kotu bir olumu kabul etmedigini. hiroyuki sawano, sag elimi kalbime koyarak, saygiyla egiliyorum. sadece ingilizcede degil, bleh bluh almanca dilinde bile mucizeler yarattiniz. kulaklarimiza nasil guzel, nasil yuce geliyor, mesele herkesin anladigi mevzular, herkesin hissedecegi duygular olunca :emoji_raised_hands:

Yagmur yagdikca fokurduyor borular. Bodrumumu su basti lanetliyim ben galiba

tartıştığım kız polemikleştiğim kızın anlıga en güzel fotografını atması gibiydi hayat
aH seni minik şeytan

20 kavanoz domates yetmedi bu yıl.
Doğru düzgün yemek de yapmadım, nasıl bitti anlamadım.

Tamam ortak liste çıkaralım.

"Karadenizli Diyarbakır yemeklerini tadarsa" konseptimiz de. Ciğercide kara lahana çorbası vercez, ters köşe.

hahashah haykırdım.
bunu söylediğim için muhtemelen 32098243 saat trip yicem ama boncuk lahmacun denetmek istedim...1 tane yedi inanabiliyor musun...hadi beni geç garson şok....ama bu sorun değil zamanı var alışacak....

En sevdiğimle kıymetlimle sohbet edemez olduk bırak sohbeti slm bile vermiyor artık bana bu ne kadar acı biliyor musunuz ? :(

hahashah haykırdım.
bunu söylediğim için muhtemelen 32098243 saat trip yicem ama boncuk lahmacun denetmek istedim...1 tane yedi inanabiliyor musun...hadi beni geç garson şok....ama bu sorun değil zamanı var alışacak....

hastalıktan dört kilo verdigimi de ekleseydin keşke.
seni kiramadigimdan, canım acıyarak yemek yediğimi de.

Mideyi çok doldurmak kadar, midyeyi çok doldurmak da tasvip edilmez. Midyelerinin eti az olan midyeci, basar pirinci basar pirinci, adama sormazlar mı bu midyenin eti nerede?

Safi pirinç yemek istesek pilavcıya giderdik Allah affetsin.

Geri