Kim
Gümüş Üye
Ben yapan değil yiyici taraftayım ;dEfendim
Kıymalı ıspanak pişirdim
Çocuğun varsa iftar yemeğini öğleden yaparsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben yapan değil yiyici taraftayım ;dEfendim
Kıymalı ıspanak pişirdim
Çocuğun varsa iftar yemeğini öğleden yaparsin
40 gün mü diyeceğim ama vallahi dayak yiyeceğim diye korkuyorum shdjfj kimseyle uğraşmayınca da zaman geçmiyor….Evet iftar yaklaşıyor yaklaşık 40 gibi bir süre kaldı zaman durdu sanki![]()
Dk yi unutmuşum beynim yandı sigarasızlıktan günü vukuatsız kapattığına şükret khkgkgkg40 gün mü diyeceğim ama vallahi dayak yiyeceğim diye korkuyorum shdjfj kimseyle uğraşmayınca da zaman geçmiyor….
burada 18:59’da okunuyor…. Bana 40 dk diyor ya…. Neyse uyuyayım benDk yi unutmuşum beynim yandı sigarasızlıktan günü vukuatsız kapattığına şükret khkgkgkg
Orası dediğin neresi dayı Hindistan mı Van ‘da 18 17 de okudu jkjkjburada 18:59’da okunuyor…. Bana 40 dk diyor ya…. Neyse uyuyayım ben![]()
burası başkent Angara…Orası dediğin neresi dayı Hindistan mı Van ‘da 18 17 de okudu jkjkj
Ee diyorum size Van lı olmak cidden ayrıcalık inamıyonuzburası başkent Angara…
neyse benim mesai biter, sabah yine sizlerle uğraşmaya devam ederim….. :dEe diyorum size Van lı olmak cidden ayrıcalık inamıyonuz![]()