İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Ramazan boyu haftada iki nöbet.
Füze atsaydiniz

Evet iftar yaklaşıyor yaklaşık 40 gibi bir süre kaldı zaman durdu sanki :(

Herkese iyi iftarlar afiyet olsun şimdiden yemekten sonra sızarım muhtemelen kjkjhhjj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Çok uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum

İçime doğan hislerin gerçekleşmesi karşıma çıkması beni korkutuyor artık.

Bu Hogwarts Legacy oyununa ilişkin ;

Harika bir evren yaratmışlar oyunda, oynanış mekaniği de son derece keyifli. Ama hikaye sığ, görevler birbirini tekrar ediyor, open world teması da kısıtlı.

Bir görev tamamlayıp kapatasım geliyor sürekli.

Muazzam bir oyun olabilirmiş, vasatın üstü olmuş.

Arkadaşlar kusura bakmayın işte hayali kız babası olmak kolay değil, efendim foruma mesaçlar yazıp devinim sağlayacağım ve herkesi pazar pazar "hadi ulan hnaımefendi-beyefendi kalksana" diye darlayıp foruma getireceğim yerde, benim kız tutturdu baba baba hadi parka gidelim bilmem ne, kızım dedim yani sabahın 9'u bu saatte ne parkı? ya lüfer lüfer dedi, kelimelerimi de öğrenmiş anası kılıklı, neyse salımcağa bindi ve çok mutlu oldu bende bu anın fotisini çekip avatar yaptım.

Allah olmayanlara da nasip etsin kız çocu-u mükemmel.

Bunca renkli ve neşeli görünen mutluluk fotoğraflarının hiçbiri artık ikna edici değil. Herkes o kadar mutsuz ki. Birilerine teşhir etmek adına bir fotoğraf karesi için bütün zahirini renk renk süsleyen, giyinen, boyanan insanların batın tarafı kapkaranlık kalmış. Yüzü gülüyor, elbiseler gülüyor, manzara gülüyor ama içi kan ağlıyor. Mutlu değilsin ve rol yapmaya devam ediyorsun. Bu güçlü görünme oyunu değil. Kendini kandırıyor insanlar. Mutsuzluk artıyor. Kimse birbirini görmüyor. Herkes sahte renklerle birbirinin gözü önünde günden güne eriyor ama kimse buna dur demiyor.

kafam allak bullak oldu. ara ara attack on titan'daki eren aklima geliyor (my roman empire). bu aralar ise ariadne ve phaedra'yi okuyorum (+itoglitheseus), ''3 body problem'' izliyorum (al iste. uzayli alistirmasina ultra++++++ basladik) ve isyerindeki kadinin tanik oldugu rwanda soykirimini (tutsi vs hutus), anlattiklari aklima geliyor. yabanci bir astrologun kate middleton ile ilgili yazdiklari, yazdigi bir iki sey dogrulandi, oyleyse diger kotu seylerin de dogru olabilme ihtimali olacak. holy moly.

Geri