İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Amaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Benim gözlerimden neden bu kadar çok yaş geliyor ya. Ağlasam bu kadar yaş akmaz. Silmekten yoruldum artık, bir de sızlatıyor göz kenarlarımı asit gibi bişey bu ya.

Hala perdelere tırmanıyor velet, hani bu bir yaşından sonra akıllanacaktı? Hayır, eskiden küçüktü, tartıyordu tüller. Dana gibi oldu, tutunamıyor artık, parçaladı her şeyi.

içinden geçeni söyle konusundan farkini tam çözemedim ki buranin. bütün haklarimizi orada harciyoruz, burada da sorgulama zahmetine düşüyoruz. zaten güney Azerbaycan konusuyla sarsılmış durumdayken bizi bu karmaşaya suruklemeniz hiç etik değil. aparırım sizi bak.

Zamanında bana ruhen zarar vermiş insanların belli bir süre sonra yanıma gelmesi ve acılarını anlatıp benden teselli destek beklemesi benimde " ya bi defol git senin geleceğin en son kişi benim" diyeceğime bağrıma basıp Ah ağlama canığğğm deyip göz yaşını silmem kaçıncı level mallık oluyor acaba :emoji_thinking:

kitapcida bakinirken, random bir kitap almistim elime ve ''ali and nino'' kitabi cikmisti. soktaydim. bu bir isaret falan mi? bu kitap ve yazarin kitaplari ''arasan da zor bulursun'' kategorisine giriyor cunku. orada calisana da sordum hatta. ivko, yine hatirlattin kendini. artik seninle bir yerlerde denklesirsek ve bir seyler degismediyse, bu defa ''evet'' diyecegim

Geceleyin eve gelmeden önce muhakkak tekelde taksiyi durdurur, taksicinin çocuklarına çikolata, kendine enerciiiii, kendime de bira ve sigara alırım. Taksiciye de sigara alırım.

Bugün mekanda direkt kalktık, 3 şişe bira koydum parasını vererek, çantama. Sigara aklımdan gitmiş.
Bitti. Sağa baktım sola baktım hiçbir yerde sigara kalmamış.
Bizimkilerin kapısına tıkladım. Sigara var mı? Dedim.
Kimse sigara içmez bizde.
Babam kalktı sağolsun. Çantasından çıkardı verdi.

O sigara paketi benim sigaram. Babam sigaralarımı alır, kendinden isteyenlere verir. Cami etrafındakilere verir.

Sorar ama. Alayım mı bu sigarayı der, ben de al derim.

Dedim sana karton alayım dağıt yine.
Özür dilerim, hesap edemedim bu geceyi...

Sıkıldıııııımmmmmmmmmmm

Soğuk baklava dan uzak durmam gerekiyor :/

Gözlerimi kapayip 10.000 yıl araliksiz uyumak akabindede kapkara bir geleceğe hiçliğe uyanmak istiyorum.
Kasvet ve karanlığın hüküm sürdüğü, sadece acı,kan ve gözyaşının olduğu bir evren.

her yerde bu videonun mimleri karsima cikiyor ve her defasinda guluyorum. midemi bulandiriyorlar, ama komikler, elimde degil :d

Analar güzel doğurur bunun anası abartmış

Ne guzel gecen yazdan bu yana siyah kedi ziyaretime gelirdi bende hep sut verirdim. Meger sahibide arka bahcenin sahibiymis(sagdan arka)
Tam sutu dolduruyirum ;hallo hi ich bins ich bins; diye bi ses.. kafasini zorla tavuk kumesinin kenarindan cikartip " lutfen kediye sut vermeyin yoksa alisir" dedi. " benim icin problem degil ama dedim" "siz vermeyin dedi". Sinirimi bozdu vermedim. Seytan diyo git tavuklarini horozlarini kes. Tamam tamam kesmicem

İlk sahur
Uyku tatlı uykuu
Hep pişman oluyorum
Keşke sahura kadar uyumasam diyorum amaaa
Yaslandimmm
Uyuyup kaliyorummmm
Uyku
Diyorummm
Tatliii
Diyorummm
İlk sahur

Geri