folie a deux
Bronz Üye
kendi isteğinle gaz dolu odaya girmeye benziyor, tahammül edemediğin kişilerle aynı yerde bulunuyor olmak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi de kaşığı dişleyerek ağzından çıkaranlar var… kaşıklar dişlenmek için değildir, dudaklarınızdan süzülerek ağzınızdan çıkabilirler KORKMAYIN. su içerken aşırı “lık” sesi çıkaranları da unutmayın. online olur olmaz gerildim…Bir insan agzina goturdugu catali niye surekli disine carpar. Ortalayamiyorsunuz hic mi rahatsiz olmuyorsunuz anlamadim gitti. Okul tahtasini tirnagina cizer gibi his veriyor bana o carpma sesi bana.
Ben de tanismaya gittigim cocugun annesinden korkup kabul etmemistim tuhaf bir aile diye. Kadinin ahi tuttu sanirim...aslinda arkadaslarin ''bir sans ver, hadi'' lafiyla bulusmaya gitmistim. bastan beri biliyordum bana gore biri olmadigini. iyi gulduk, eglendik, ama o da sezmisti olmayacagini. date sonrasi ''cicekleri sakin atma, bari komsuya falan ver.'' diye saka yapmisti. uzulmustum hafif orada :p cicekler solana kadar odamda duracak dedim ve yup, odamda su an. iyidi, hostu, ama olmazdi. benim mantigim, duygusal seylerimden daha on planda, duygusal biri olmama ragmen. tuhaf, ama boyle :'