İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
kendi isteğinle gaz dolu odaya girmeye benziyor, tahammül edemediğin kişilerle aynı yerde bulunuyor olmak.

Şu günlerde bile insan kendinden çok sevdiği insanları düşünüyor. Ya onlara birşey olursa diye, bu his insanı 10 yıl yaşlandırır.

Tam yarım saattir saç tokamı arıyorum bakmadığım yer kalmadı nalit olasıca kolundaymış ahagsfa

yaşlanıyor muyum ne :(

• Beğen
Tepkiler: Han
nereye donersen don
kicin hep arkada kalacaktir

Onur Can Özcan'ın Hırka parçasıyla düştün bu sabah aklıma.

İkinizde huzurla uyuyun..

İnsanlar doğru beslenmiyorlar, eksi bir. Spor yapmasalar bile günlük yapmaları gereken hareketlenmeleri yapmıyorlar, eksi iki. Aile hayatına yeteri kadar zaman ayırmıyorlar, eksi üç. Maneviyat zaten hiç yok, eksi dört. Uyku düzeni yok, eksi beş. İş-ev-ev-iş, eksi altı. Vücuda zarar veren alkol ve sigara, eksi yedi. Sosyallikten kasıt kahve ve pasta paylaşımı, eksi sekiz. Mutluluk sadece sosyal medyadaki beğenilerin oranına endeksli, eksi dokuz. Onuncu maddeyi de siz koyun. Hatta dahası da var.

Bütün bu ortak yanlışların arasında yaşayan, yaşadığına şükretsin.

kötüye merhamet
masuma zulümdür

Bir insan agzina goturdugu catali niye surekli disine carpar. Ortalayamiyorsunuz hic mi rahatsiz olmuyorsunuz anlamadim gitti. Okul tahtasini tirnagina cizer gibi his veriyor bana o carpma sesi bana.

Bir insan agzina goturdugu catali niye surekli disine carpar. Ortalayamiyorsunuz hic mi rahatsiz olmuyorsunuz anlamadim gitti. Okul tahtasini tirnagina cizer gibi his veriyor bana o carpma sesi bana.
bi de kaşığı dişleyerek ağzından çıkaranlar var… kaşıklar dişlenmek için değildir, dudaklarınızdan süzülerek ağzınızdan çıkabilirler KORKMAYIN. su içerken aşırı “lık” sesi çıkaranları da unutmayın. online olur olmaz gerildim…

o tür insanlar catalin kasigin dislerine deydiginden haberdar deyiller
onaliri uyarmak en dogru yöntemdir

İçim daralıyor ya bugün. Değişik…

araba kapisini acan-kapatan, ama yan yana yuruyunce ve restorana giris yapinca, kendisi onden giden bir erkek vardi. ustelik sigara da iciyordu cok. hosuma giden yonleri de vardi. hesap falan oduyordu olmasi gerektigi gibi, cicek aliyordu, neseliydi, biraz tecrubesizdi ve benden biraz kisaydi veya ayni boy gibi. ne bilim. sonuc olarak kendimi kro karisi gibi hissetmistim. bizden okul sinif arkadasi veya eglenceli kuzen olur, ama otesi olmaz.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Juju gibi laf edersin sonra butun bu ozelliklere sahip olan birine asik olursun.... O kusurlari gormezsin bile .p Bir insandan hoslanirsaniz onun kusurlarini bir muddet gormezsiniz.

aslinda arkadaslarin ''bir sans ver, hadi'' lafiyla bulusmaya gitmistim. bastan beri biliyordum bana gore biri olmadigini. iyi gulduk, eglendik, ama o da sezmisti olmayacagini. date sonrasi ''cicekleri sakin atma, bari komsuya falan ver.'' diye saka yapmisti. uzulmustum hafif orada :p cicekler solana kadar odamda duracak dedim ve yup, odamda su an. iyidi, hostu, ama olmazdi. benim mantigim, duygusal seylerimden daha on planda, duygusal biri olmama ragmen. tuhaf, ama boyle :'
Ben de tanismaya gittigim cocugun annesinden korkup kabul etmemistim tuhaf bir aile diye. Kadinin ahi tuttu sanirim...

cok dadlu bir video. ayni bizimkiler gibi, hobi olarak aksama kadar yemek yiyorlar ya (sorry fam). izlerken kilo almaktan korkmus olsam da, tatli ve guzel hiss birakti. iste eski yaz tatillerimiz birazcik boyleydi:

Geri