İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
insan hayatdayken düzelir

heves dediğim eğlenceli şeyler
teması seviyorum

gelmeyen şeylerden
hep mi şikayetçiyiz diyordu
bak o geldi aklıma

mesela onu görsem üstüne kusarım
İçimi öyle dökerim dkldlxlxxl

bir şey yaparken bu yaptığım birine zarar verir mi,bu yaptigim birinin işine engel olur mu diye düşünmeyen insan kadar yoran bir şey yok bu hayatta
özellikle de iş hayatinda bunlardan daha çok yoran, sinirlendiren insan tipi yok.

Geçen sefer bademciklerimin şişmesi grip olmam boğazıma takılan bir şey ile başlamıştı. Yine aynı şey oluyor sanırım. Akşam boğazıma bir şey takıldı ondan sonra şişmeye yutkunma güçlüğü çekmeye başladım hadi hayırlısı. Sabaha anlarız

Bu gece gittiğim hastanede bir pisliğin hemşireyi tekme tokat dövdüğüne şahit olmak mahfetti beni.

nedir bu ayağa kalkıp iki kelime etmenin mücadeleden sayılıyor olması?

Düşündükçe heyecandan deliriyorum…

Sanırım artık kimseye tahammülüm kalmadı.!!!

karşında kibar biri olduğunu anlayınca haksız olsa bile haklı olmak için makam gücünü kullananlar karşılarında hakkını arayan, gerektiği yerde çatır çatır hesap soran biri olduğunda yavru kedi gibi oluyor. bir türkiye gerçeği. kadının biri gayet kibar şekilde durumunu izah ederken güvenlik çağırıp bağır çağır kovdular, kaç yaşında kadın bunu hak etmedim diyerek karşımıza geçip hüngür hüngür ağladı. bu kadın inan kibar olmasa bu duruma düşmeyecek.

Sevmedi sanırım buralar beni, tası yarağı toplayıp sıla yoluna düşmeli :(

o kadar ötekileştiriyorlar ki, kurtulamıyorsun saplandığın yabancı çukurdan.

Gözlerim ha kapandı ha kapanacak. Uykum geldi çokkk

Geri