İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Üstteki galiba temizlenmiş hali

kuru otlar üstüne devam filmi çekiyor diye yorumladım, kamera açısı değişince iş yapmış gibi görünür sandı. bu forum bunları yemez siri hanım….

Biz de sandık baya siriyi ırgat gibi çalıştırdılar. Üzüldük yoruldun diye… sklkks

Siri'cimm sen bir de benimle takıl o tarlayı oda gibi yapalim hahaha:)
Götürecek motorun gelmesi biraz zor bir yerdeydi. Odunları şu aşağıya yuvarlayalım dediler. Buraya çadır kurar burda yaşar o odunları burda yakarım da tövbe ordan aşağı yuvarlamam dedim. Sjsj oda fikrine sıcak bakabilirim şu an yapma…..

beğendili bi yemek vardı
belki oraya kadar gider
atın atın

antartikada ne işimiz var
hiç

Covidin değişik türevleri varmış ve çok ağırmış. Dikkat edin…

Kollarımda tüy yok gibi diyordum ama vücudumdaki elektrik yüzünden o kadar farkına vardım ki yastıklara yanaştığımda hep diken diken

Kollarımda tüy yok gibi diyordum ama vücudumdaki elektrik yüzünden o kadar farkına vardım ki yastıklara yanaştığımda hep diken diken
ne diyebilirim ki sjsjjs dünyanın en doğal komik insanısın siri <3 seni yiyeceğim….

İçimi döksem toplamak imkansız olur en iyisi böyle kalsın

isyerinden birisi, bugun bana kendi anneannesinin evindeki bir oda gibi koktugumu soyledi. o oda, o evin cicek odasiymis ve bahce gibiymis. ovdu mu sovdu mu anlamamistim ve ''benim yasli bir kadinin evi gibi koktugumu mu soyluyorsun yani?'' diyince, ''hayir, yanlis anlama. guzel kokuyorsun.'' demisti. kadin sonra cocuklugundan bahsetti ve anneannesinin evindeki o kokuyu sevdiginden. biraz dusununce, aklima kendi annemin yillarca bloemist'lik yapmis oldugu ve cicekleri cok sevdigi geldi. boyle kokmamin baglantisini bir buradan kurabildim. ayrica ben kendi kokumu neden alamiyorum ya? herkesin, herkesin kokusunu farkli algiladigini ve o kokuyu ya cok begeniyor ya da nefret ediyor olmasini biliyorum. biz daha cok insanlarin kokusundan nefret eden ve itici bulan taraf oldugumuzdan, pek guzel anamiyorum bunu :d ayrica ten kokumun birisine nostalji yasatacagini hic dusunmemistim. kendimi winx club'deki flora gibi hissettim.

Geri