İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 69 gün önce görüldü
Ezgi diye bir kanki kuşumu üye yaptım ama 3 saniyede yok be ben istemem dedi. Hanginizin mesajını okudu bilmiyorum kendisi yanımda sarışın tatlı kahverengi gözlü 1.71 boyunda 28 yaşında öğretmem ve bekar 😂😂😂😂

Çok adiyim ben ya neyse zaten girmeyecek arada onun nicki ile girer sataşırım @Anu ya.

Şarkını çok beğendim möööööö

Ezgi diye bir kanki kuşumu üye yaptım ama 3 saniyede yok be ben istemem dedi. Hanginizin mesajını okudu bilmiyorum kendisi yanımda sarışın tatlı kahverengi gözlü 1.71 boyunda 28 yaşında öğretmem ve bekar 😂😂😂😂

Çok adiyim ben ya neyse zaten girmeyecek arada onun nicki ile girer sataşırım @Anu ya.

Benim yasimi gordu kesin ya 🙄
Yok ya seyapmasin gelsin gencler de var 😄

Ezgi hanım selam . Ben de yeşil gözlü bekar biri olarak hahaha. ( kuzenim yzmış .s.s )
İneklere özgürlük !

Ağzı açık yasayanlar bi bana mi komik geliyor ya. Ömer diye bi kardesimiz var. Baktığın zaman aslında dunya yakışıklısı o ağzını kapatmaya bi alisamadi .d

Resmi dairelerden nefret ediyorum, resmi dairelere işim düşmesinden nefret ediyorum
Teşekkürler

Geri