Lila
Platin Üye
Bu bas konus benim
Kafami karistiriyor gkgkgkg yazma yerine koysaydiniz bari tamamen baska pencere olcagina sjsjsj aaa
Kafami karistiriyor gkgkgkg yazma yerine koysaydiniz bari tamamen baska pencere olcagina sjsjsj aaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakalım yeni girdim içeri bismillah d ama paranın lafını etmem ben ayıp 🤪kaç para verdiğini de yaz
amatör seslerde görmek isteriz kendisiniOfiste 24 yaşında bir genç var küçük benden de küçük yenilerden. Sesi güzel aşırı güzel aşırı.. sıkılıp bunaldığımda tatlış bir şarkı mı söylesen ? diyorum. İşler bırakılıyor ve
Ve
Ve… neydi o söylediği az önce. Allahım sen nasıl adamlar yarattın o ses neydi öyle 🦋🦋🧿
senin yalanınıBakalım yeni girdim içeri bismillah d ama paranın lafını etmem ben ayıp 🤪
Beni ifşalamayacağını bilsem düşünmeden nickini bile ben seçerdim üye yapardım ama ucunda kendi işim kariyerim ve statü olayım var😂😂amatör seslerde görmek isteriz kendisini

ben tam istiyorum özeldenYaa harika olmadı mı saçımın rengi neden daha önce kullanmadım ki bunu 💃🏻Ekli dosyayı görüntüle 137270
Yeni akım mı geliyor Kürt hanımYaa harika olmadı mı saçımın rengi neden daha önce kullanmadım ki bunu 💃🏻Ekli dosyayı görüntüle 137270
Yok ya dYeni akım mı geliyor Kürt hanım![]()
AtıyorumYeni akım mı geliyor Kürt hanım![]()
Yok ya d
Yaa niye hevesimi kiriyorsu. Ender kestirmedim zaten sadece boya yaptırdım 🥺Uçlarında kırıklar kalmış
Akabinde saç rengin az daha koyu olabilirdi.
Biraz daha oval kesım olabilirdi.
Yaa niye hevesimi kiriyorsu. Ender kestirmedim zaten sadece boya yaptırdım 🥺
Sorun değil ya şaka yapıyorum dpardon özür dilerim
Ben kesildi diyerekden okudum
Kusura bakma
düzeltelim o zaman
Of ya bu gün @yoSun diye alintilamadigim post kalmadı yosun hariç😂Atıyorum