Psinoza
İddaa Şampiyonu
hoş geldin kürdo. tatil yaradı mıSLM çocuklar ben geldim dd kimler özledim beni 😁
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hoş geldin kürdo. tatil yaradı mıSLM çocuklar ben geldim dd kimler özledim beni 😁
Ay teşekkürler @RK utan utan daha dünkü üye bile beni özlerken sen taşla kovaliyorsun 😂Hoş geldiniz. Vallahi sizi gördüğüme sevindim.
Uff hemde nasıl Maldivlere gidip geldim ddhoş geldin kürdo. tatil yaradı mı
Van'da misin sen ?Van gölü canavarı ile günah dolu gece
Nerdesin senVan'da misin sen ?
Konumsal olarak Vanlı forumsal olarak da banlı yım ddNerdesin sen
Banın geç açıldıVan'da misin sen ?
Bana yazman lazımKonumsal olarak Vanlı forumsal olarak da banlı yım dd
Gratis'te de dün tüm şampuan ve güneş kremleri %75 indirimdeydi, bugün de geçerli mi bilmiyorum. Oraya da bir uğra istersen.Günaydın halkımız
Migrosta bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava varmış. Hanım tarafından sabahın köründe Migrosa gönderiliyoruz…
Gratis indirimine bir keresinde denk geldim. Orda beni kadınlar parçalarlar. Cesaret edemem ona. Gerçi o genel indirimdi, bu iki ürün kalemine. İffetimi koruyarak ayrılabilirim belki de…Gratis'te de dün tüm şampuan ve güneş kremleri %75 indirimdeydi, bugün de geçerli mi bilmiyorum. Oraya da bir uğra istersen.![]()
Dün sakindi ve bence dene şansını çünkü özellikle güneş kremleri oldukça uygun ve şampuan da öyle.Gratis indirimine bir keresinde denk geldim. Orda beni kadınlar parçalarlar. Cesaret edemem ona. Gerçi o genel indirimdi, bu iki ürün kalemine. İffetimi koruyarak ayrılabilirim belki de…
Kadindan çok erkek oluyor bazen metroseksüellik konuları:dGratis indirimine bir keresinde denk geldim. Orda beni kadınlar parçalarlar. Cesaret edemem ona. Gerçi o genel indirimdi, bu iki ürün kalemine. İffetimi koruyarak ayrılabilirim belki de…
İki günde Ender moduna geçtin umarım bununla sınırlı kalır 😂Günaydın halkımız
Migrosta bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava varmış. Hanım tarafından sabahın köründe Migrosa gönderiliyoruz…