Kurabiye Canavarı
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Kurabiye Canavarı diyette olmasam seni ham yapardım abi. :d
abi... ben sonuc ve sebepleri bir arada yemeyi seviyorum... hem kurabiyeyi, hem canavarı aynı anda..Hacu ben kurabiye değilim ben canavarım, ben mesela kurabiyeyi ham yapıyorum. Canavar dediği yencek bişey değil. :d Kurbanda beş kişi kurabiye canavarı kestik diyen gördün mü hiç :d
Fotolar elden ele gezip dalga geçiliyormuş ondanBu anlık fotoğraflarında niye millet yüzüne bişeyler koyuyor xd
@RK bize ami alsana ;d angie ile süreriz ama rengi mor olsunAy bu amiler çok tatlı değil mi? Bana ami alsanıza
biri gidiyor biri geliyor.. allahım allahım :d@RK bize ami alsana ;d angie ile süreriz ama rengi mor olsun
Bence Eğer eve boya yaptırman gerekmiyorsa veya herhangi bir masraf yapman gerekmiyorsa aldığın gibi teslim etmek için sayılmalı.Verilen depozito son kira olarak sayılır mı..
Nette hayır diyor.. :d
kayyum vs forumsal..Aa yeni yeni nickler filan görüyorum. Ne odu bikac günde buraya 🤔
Hoş geldiniz. Vallahi sizi gördüğüme sevindim.SLM çocuklar ben geldim dd kimler özledi beni 😁