Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, ben ArsenLüpen. @RK 'nin tavsiyesi ile formdaki yerimi aldım. Yaklaşık 2 saat evvel hesabımı , maile gelen onay e-postasıyla aktifletşirdim)) Bilahare konulara ve yorumlara göz gezdirdim. Açık söylemem gerekirse formdaki üslup ve konu başlıkları hoşuma gitti)) Umarım daha aktif bir şekilde size eşlik etme şansını bulabilirm. Şimdilik esen kalın.
tşk ederim @RK bende şimdi forumu inceleyip @ArsenLüpen e bir cvp yazmaya hazırlanıyordum :d
tahmin etmiştim.. ciger satıyordu en son....
Rk adam toplamış foruma heran her şey olabilir.....kaçın ahskxs
shingami.. vallahi yapicam onu söz artik@RK ben fotograf yukleyemiyorum, hata ile karsilastiniz diyor. Mesajlarimi da birlestiriyorsunuz zaten ://
bir 15 Temmuz Darbesi daha olabilirRk adam toplamış foruma heran her şey olabilir.....kaçın ahskxs
malum 15 temmuz günü bide......bir 15 Temmuz Darbesi daha olabilir![]()
@-Ata- bak adam karşılıyor bile.. vallaji takdir edilesi. ben bile XF gectigimde zorlandim.
amele yanığı varsa 3e mi basıyoruz@İmam Kallavi bronzlaştıysan 1 e hala beyazsan 2 ye bas
Atletle güneşlendin deme o zaman 3 e basamele yanığı varsa 3e mi basıyoruz
evet çok karizmatik bir dayı oldum xdAtletle güneşlendin deme o zaman 3 e bas
Biri bana soda açabilir mi
Bir üye daha kadın çıktı
![]()
Bilemiyorum Altan bilemiyorumAa, kim o?
Bu arada hayırlı olsun platin in üyeliğin