ArsenLüpen
Üye
@HosgeldinHarunAbi Merhaba abiEstagfurllah... @HosgeldinHarunAbi sana en fazla 3-5 km uzaktadır.. hemen ögretir.. bu sıralar hiç yogun degil...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@HosgeldinHarunAbi Merhaba abiEstagfurllah... @HosgeldinHarunAbi sana en fazla 3-5 km uzaktadır.. hemen ögretir.. bu sıralar hiç yogun degil...
Olan Barboya oldu ya Murathan’ın şeyliği yüzünden fjskfkskdkYa bişi diyim mi ben kırmızı doblo'yu hiçbirine değişmem ;dd
1 her zaman kırmızı doblo olacak, 2 sen okumadın ama Timur'un çamaşır makinesi kesinliklee. 3 henüz yok, bu ikisinin üstüne çıkacak yok daha xjdjndkdvzjzbsksgk
Ndkddmdmdkdmek okumanı önemle arz ediyorum!Olan Barboya oldu ya Murathan’ın şeyliği yüzünden fjskfkskdk
Timur’un sadece o kısmını okuyacağım az bir şey spoi yemiştim zaten
Bunda Farah şey ya Gurur’a kalsa neler neler olur da fjskfkskdk
Onlar da harcandı ya o kadar yıl boşa gitti Gurur’dan da daha iyi benceNdkddmdmdkdmek okumanı önemle arz ediyorum!
Ya benim en çok merak ettiğim Asaf aslında 🥹
Gerçekten harcandılar ya...Onlar da harcandı ya o kadar yıl boşa gitti Gurur’dan da daha iyi bence
Hayatım bunu burada değil de özelde konuşsak ;d@Jayus içerik ney
Kesinlikle öyle yapınHayatım bunu burada değil de özelde konuşsak ;d
Bak ya konuları açan sensin git sen açıkla şimdi Ayşeme dndkndkdndkKesinlikle öyle yapın
Utanırım ki aslında bir şeyi yok da olsunn fjskfkskdkBak ya konuları açan sensin git sen açıkla şimdi Ayşeme dndkndkdndk
TAMAM ya yine bana kaldı anlaşıldı jsksnksUtanırım ki aslında bir şeyi yok da olsunn fjskfkskdk
teşekkür ederim hoşbuldum.Arslpni sindiremeden -Ata- geldi hoş geldiniz @-Ata- bey
tşk ederim @RK bende şimdi forumu inceleyip @ArsenLüpen e bir cvp yazmaya hazırlanıyordum :d@-Ata- abi hoşgeldin.. 💐
tşk ederim @RK bende şimdi forumu inceleyip @ArsenLüpen e bir cvp yazmaya hazırlanıyordum :d