İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Günaydın Annacığım. Yeni listeler yok mu?

Özledin mi …. Lefty hanım yakın zamanda bi piyasaya bi liste sunucam…çok sansasyonel bi liste.. kimse burcuna sahip cıkamicak..

Larien’ in burcunu okurken şöyle bir şey gördüm.. çünkü ben yay burcunu hep okurum… aklıma macron geldi yine… yıllardır macron ile berabermişiz yeni fark ettim… çok benziyor larime.. adama sempati duymaya başladım skjh

IMG_3839.jpeg
Ekli dosyayı görüntüle Bu%20arada%20bas%CC%A7lamadan%20o%CC%88nce%20s%CC%A7unu%20so%CC%88yleyelim;%20%E2%80%9CAma%20M...mp4

Özledin mi …. Lefty hanım yakın zamanda bi piyasaya bi liste sunucam…çok sansasyonel bi liste.. kimse burcuna sahip cıkamicak..

Larien’ in burcunu okurken şöyle bir şey gördüm.. çünkü ben yay burcunu hep okurum… aklıma macron geldi yine… yıllardır macron ile berabermişiz yeni fark ettim… çok benziyor larime.. adama sempati duymaya başladım skjh

Ekli dosyayı görüntüle 136698
Ekli dosyayı görüntüle 136699
Listeyi yayınlamadan ip ucu verirsen, o günlerde bir bahane yaratıp foruma gelmeyeyim çünkü tahminimce yüreğim dayanmayacaktır.:)

Trump da İkizler burcuymuş, çok şaşırtıcı değil mi?:)

Listeyi yayınlamadan ip ucu verirsen, o günlerde bir bahane yaratıp foruma gelmeyeyim çünkü tahminimce yüreğim dayanmayacaktır.:)

evrende ne kadar sorunlu insan varsa hepsi ikizler

anna hanım hariç diyelim de linç yemeyelim xd

Şahsen hiç şaşırmadım skj adam yürüyen ikizler.. beni en çok şey şaşırttı lefty hnm.. çoğu liderin akrep ve balık oluşu… dünyanın içinden geçenler bu burcun insanları sljj su grubunu bize yıllarca duygusaldır,iyidir diye yutturdular… meğer en tehlikeli insanlarmış…..

Şahsen hiç şaşırmadım skj adam yürüyen ikizler.. beni en çok şeybşaşırttı lefty hnm.. çoğu liderin akrep ve balık oluşu… dünyanın içinden geçenler bu burcun insanları sljj su grubunu bize yıllarca duygusaldır,iyidir diye yutturdular… meğer en tehlikeli insanlarmış…..
Kendinden başka herkese hayrı dokunan insanlar demek daha doğru olacaktır. Balıkları ayrı tutalım lütfen, Akrep güçlüdür Balık ise sürekli ağlıyor.:(

Kendinden başka herkese hayrı dokunan insanlar demek daha doğru olacaktır. Balıkları ayrı tutalım lütfen, Akrep güçlüdür Balık ise sürekli ağlıyor.:(

Balık akrebe göre daha vicdanlı…Erdoğan da ağlıyor skj sonrada ağlatıyor.. balıkları seviyorum…

Geri